Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Οι κακές συνήθειες των ζωδίων

Όσοι γεννήθηκαν στο ζώδιο του Κριού είναι εγωιστές. Η καλύτερη θεραπεία για τον εγωισμό τους, είναι να δώσουν προσοχή σε ένα άλλο ζωντανό πλάσμα. Ο εγωισμός συγκαταλέγεται στις σχετικά αβλαβείς κακές συνήθειες.

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν στο ζώδιο του Ταύρουείναι ακατάστατοι. Αν τους δοθεί όμως μια οργανωτική κατεύθυνση, συνήθως συμμορφώνονται. Η αποδιοργάνωση είναι κι αυτή μια από τις ακίνδυνες κακές συνήθειες.

Οι Δίδυμοι πολλές φορές είναι «αλλού», έτσι... ίσως ανακαλύψετε όταν μιλάτε μαζί τους, ότι μιλάτε στον αέρα. Έχουν την κακή συνήθεια να αδιαφορούν για όσα τους λένε οι άλλοι. Αλλά, αν τους αγνοήσετε εσείς, θα προσπαθήσουν να προκαλέσουν το ενδιαφέρον σας, έτσι ώστε να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στα δικά τους λεγόμενα.

Ο Καρκίνος είναι εθισμένος στη ζάχαρη. Για να αντιμετωπίσει αυτή την κακή συνήθεια, μπορεί απλώς να την αντικαταστήσει με πιο υγιείς τροφές, όπως τα αποξηραμένα φρούτα. Οι κακές συνήθειες του Καρκίνου έχουν να κάνουν συνήθως με ό,τι μπορεί να ονομαστεί στοματική απόλαυση. Έτσι, δεν είναι σπάνια εικόνα ένας Καρκίνος με τσιγάρο στα χείλη.

Οι Λέοντες είναι καυχησιάρηδες. Καυχώνται για τον εαυτό τους συστηματικά, μέχρι να μάθουν σε μια διαφορετική και πιο αποδεκτή συμπεριφορά. Μπορούν να αντιμετωπίσουν αυτή τους την κακή συνήθεια, δείχνοντας μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα επιτεύγματα των συνανθρώπων τους.

Οι Παρθένοι έχουν συνήθειες, που μπορούν να θεωρούν είτε θετικές είτε αρνητικές, ανάλογα με τη γωνία από την οποία τις βλέπεις. Είναι άνθρωποι που έλκονται από την τελειότητα, και μερικές φορές τίποτα δεν είναι αρκετά καλό γι΄ αυτούς. Αλλά αν ενθαρρυνθούν να διασκεδάσουν λίγο, καταφέρνουν να μειώσουν το υπερβολικό τους άγχος για τελειότητα.

Οι Ζυγοί αγαπούν τα όμορφα πράγματα. Τους αρέσει να περνούν το χρόνο τους με επισκέψεις σε μουσεία τέχνης ή περιπάτους σε κήπους και αμμουδιές. Παρ ‘όλα αυτά, μπορεί να χάσουν το μέτρο, αν πρόκειται για την ικανοποίηση της ανάγκης τους για ομορφιά. Βγαίνουν για ψώνια, σπαταλώντας πολλά χρήματα, προκειμένου να αγοράσουν φινετσάτα αντικείμενα για το χώρο τους. Η σπατάλη είναι η κακή συνήθεια του Ζυγού, και είναι μια δαπανηρή συνήθεια.

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν στο ζώδιο του Σκορπιούέχουν την κακή συνήθεια να θυμώνουν και ο θυμός τους κρατάει για πολύ καιρό, ακόμα κι αν δεν εκδηλώνεται. Αν ο Σκορπιός βρει έναν τρόπο για να χαλαρώσει, όπως το μασάζ, θα μπορέσει να καταπολεμήσει και να μειώσει το αίσθημα του θυμού που τον διακατέχει.

Τα άτομα που γεννήθηκαν στο ζώδιο του Τοξότηέχουν την κακή συνήθεια να δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλο, όταν πρόκειται για τιμιότητα και ειλικρίνεια. Οι Τοξότες πρέπει να μάθουν να δείχνουν λίγη διακριτικότητα και συμπόνια στους συνανθρώπους τους.

Οι Αιγόκεροι είναι, κατά κανόνα, αδιάκοπα και σκληρά εργαζόμενοι, έτσι δεν φέρουν άδικα τον τίτλο των εργασιομανών του ζωδιακού. Είναι φιλόδοξοι και δεν τους ενδιαφέρει πόσο καιρό θα τους πάρει να ολοκληρώσουν μια δουλειά, αρκεί να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Όμως, ακόμα κι όταν την ολοκληρώσουν, αντί να πάνε στο σπίτι τους για να χαλαρώσουν στο τέλος μιας εξαντλητικής εργάσιμης μέρας, εκείνοι θα προτιμήσουν να πάρουν μαζί τους το φάκελο της επόμενης δουλειάς που είναι να κάνουν. Μια λύση για να περιοριστεί η κακή τους αυτή συνήθεια είναι το διάβασμα εφημερίδων και περιοδικών.

Οι Υδροχόοι είναι ανεξάρτητοι. Παρότι η ανεξαρτησία τους είναι ένα θετικό χαρακτηριστικό, εντούτοις έχουν την τάση να αποκλείουν τους ανθρώπους από τη ζωή τους. Τους αρέσει να καινοτομούν. Έτσι οι στενές σχέσεις που προτιμούν, είναι όσες διαθέτουν μια δημιουργική όψη.

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν στο ζώδιο των Ιχθύωνέχουν μια τάση προς τον αλκοολισμό, αλλά ανταποκρίνονται θετικά στις θεραπείες απεξάρτησης. Παρόλα αυτά, μια τόσο σοβαρή κακή συνήθεια, όπως αυτή του αλκοολισμού είναι πολλές φορές δύσκολο να ξεπεραστεί.



ΠΗΓΗ http://www.exypna.gr/2011/06/blog-post_8622.html#ixzz1Ox4YJpu1