Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

ΖΩΔΙΑ...


Ότι τα ζώδια επηρεάζουν το χαρακτήρα μας, λίγο ως πολύ, το πιστεύουν οι περισσότερες γυναίκες. Το ότι επηρεάζουν, όμως, και τις στιλιστικές επιλογές μας πόσες από εσάς το πιστεύετε; Διαβάστε παρακάτω ποιο είναι το στιλ κάθε γυναίκας, σύμφωνα με τον ζωδιακό κύκλο.

Κριός: One of a kind

Στα ’60s οι γυναίκες Κριοί ήταν οι πρώτες που φόρεσαν μίνι, στα ’80s οι πρώτες που δοκίμασαν βάτες. Τώρα είναι εκείνες που θα δοκιμάσουν τις πιο τολμηρές τάσεις και θα επενδύσουν σε εντυπωσιακά κομμάτια ανερχόμενων σχεδιαστών. Γενικά, αγαπούν το φούξια, το κόκκινο, τις μεταλλικές αποχρώσεις και το μαύρο. Τα ρούχα τους, βέβαια, εκτός από τολμηρά και πρωτοποριακά, πρέπει να διευκολύνουν και την αεικίνητη φύση τους, καθώς οι γυναίκες Κριοί σπάνια κάθονται άπραγες – θα τις δείτε συχνά με φόρμες Stella McCartney for Adidas, να τρέχουν από τη μια υποχρέωση στην άλλη.

Ταύρος: Θηλυκότητα ναι, πρόκληση όχι

Τα παιδιά της Αφροδίτης είναι τα πρώτα που θα παρατηρήσουν (και θα συγκινηθούν με) μια δαντελένια λεπτομέρεια σε ένα φόρεμα. Αγαπούν τα γήινα χρώματα και τα φλοράλ σχέδια. Πολύ συχνά θα δείτε γυναίκα Ταύρο με κοκτέιλ φόρεμα Lanvin ή κάποια φούστα με βολάν σε έντονο χρώμα. Από την άλλη, οι Ταυρίνες δεν λένε «όχι» σε ένα αυστηρό πρακτικό σακάκι, αρκεί να είναι έξοχα ραμμένο. Το σακάκι, όμως, θα το συνδυάσουν με σατέν μπλούζα και μπουτονιέρες, για να του προσδώσουν θηλυκότητα.

Δίδυμοι: Αβίαστα μοδάτες

Είναι ο χαμαιλέων του ζωδιακού κύκλου και ντύνεται πάντα με την τελευταία λέξη της μόδας! Η fashionista του ζωδίου θα επιλέξει λοιπόν T-shirt με ειρωνικά μηνύματα και θα σετάρει τσάντα και παπούτσια μόνο υπό την απειλή περιστρόφου. Αντίθετα, μπορεί άνετα να εντάξει στο ίδιο σύνολο ένα επίσημο φόρεμα Jason Wu με φτερά, ένα δερμάτινο τζάκετ και… γαλότσες. Επίσης, λατρεύει τα τεράστια κοσμήματα (όπως τα κολιέ-statement του οίκου Marni) και τα προχωρημένα γκάτζετ.

Καρκίνος: Στιλιστική συνέπεια

Οι γυναίκες Καρκίνοι δύσκολα θα τολμήσουν δραματικές αλλαγές στο στιλ τους και θα επιλέξουν ένα καινούργιο χρώμα καλσόν, ένα φουλάρι με επίκαιρο print ή μια flashy βραδινή pochette. Λατρεύουν τα κοριτσίστικα σύνολα, τα φορέματα με φιόγκους του οίκου Chloι, τις μπαλαρίνες Chanel, το λευκό χρώμα και οτιδήποτε θυμίζει άλλες δεκαετίες. Επίσης, λατρεύουν τα χειροποίητα κοσμήματα – ακόμα κι αν δεν στραφούν οι ίδιες κάποια στιγμή στη δημιουργία κοσμημάτων, πάντα θα συγκινούνται από όσα βρίσκουν σε διάφορες κολλεκτίβες ανεξάρτητων σχεδιαστών.

Λέων: Oι προβολείς σάς ανήκουν

Τα έντονα χρώματα (royal blue, χρυσό, κίτρινο, κόκκινο, μοβ), τα τολμηρά κοψίματα και τα Versace προορίζονται για τις άφοβες λέαινες – ακόμη και τα πιο συντηρητικά κομμάτια τους είναι εξαιρετικής ποιότητας και σχεδιασμένα για να υποβάλλουν αίσθηση χλιδής (η καμπαρντίνα τους θα είναι Burberry, η βαλίτσα τους Louis Vuitton). Οι Λέαινες λατρεύουν τη γούνα και τις πολύτιμες πέτρες. Αγαπούν το glam rock στιλ και δεν φοβούνται να δηλώσουν τον δυναμισμό τους με ένα δερμάτινο παντελόνι. Συχνά προτιμούν σέξι αξεσουάρ, όπως είναι οι μπότες που φτάνουν μέχρι πάνω από το γόνατο. Τέλος, στις βραδινές εμφανίσεις τους ξέρουν πάντα να επιλέγουν το σωστό μάξι φόρεμα – για παράδειγμα, ένα Valentino.

Παρθένος: Ο μόνος τρόπος είναι ο σωστός

Αν ένα outfit θυμίζει σχολική στολή, πιθανότατα θα αρέσει σε μία Παρθένο. Πάντα καλοχτενισμένες, πάντα στην πένα, έλκονται από τη φινέτσα ενός κολλαριστού λευκού πουκαμίσου, ενός cigarette παντελονιού, μιας καρό φούστας, ενός γκρι πουλόβερ. Γενικότερα, είναι πειθαρχημένες και πιστεύουν ότι το σώμα τους πρέπει να χωράει στα ρούχα και όχι το αντίστροφο – την ίδια πεποίθηση σίγουρα μοιράζεται μαζί τους ο Παρθένος σχεδιαστής Καρλ Λάγκερφελντ. Φυσικά λατρεύουν την απλότητα και τη χρηστικότητα – κουβαλάνε τεράστιες tote bags με πάμπολλες τσέπες και θήκες” στην καθημερινότητά τους σπανίως φορούν τακούνια.