Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΙΩΠΗ






Όλοι παρακολουθήσαμε το τι συνέβη πριν από λίγες μέρες στο κέντρο της Αθήνας και στα πέριξ.
Είδαμε ερασιτεχνικά βίντεο που προκαλούν πολλά ερωτήματα σε κάθε νοήμονα πολίτη αυτής της χώρας.
Και τίθεται ένα ερώτημα βασανιστικό.
Η ΝΔ που θέλει να γίνει και κυβέρνηση σύντομα, γιατί δεν ξεσηκώνεται και να ζητήσει επιτακτικά την παραίτηση αυτού του κυρίου που το παίζει Υπουργός Προστασίας του Πολίτη που μάλλον θα πρέπει να.....
μετονομαστεί σε Υπουργός Προστασίας των Λαθρομεταναστών, Βουλευτών και Ρίψεως Χημικών !
Οι μόνοι που υπερασπίζονται αυτή τη κακή στάση της Αστυνομίας έναντι των πολιτών είναι κάποιοι πολιτικοί, διότι είναι τυφλοί και δεν βλέπουν τους κουκουλουφόρους αγκαζέ με τους αστυνομικούς που τους οδηγούν στα εσώτερα του κοινοβουλίου.
Ακόμη και ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας όταν είδε το βίντεο εξεπλάγη και είπε πως «αυτό πρέπει να πάει στον εισαγγελέα».
Εσείς δε, η φυσική ηγεσία της Αστυνομίας, σήμερα θα έπρεπε να είχατε υποβάλει την παραίτησή σας, διότι αποτύχατε να εξασφαλίσετε την ομαλή εξέλιξη μιας ειρηνικής διαδήλωσης.
Και πως εξηγείται το φαινόμενο ότι τόσες ημέρες όλα να γίνονται ειρηνικά και δυο φορές που έγινε η απεργία να επεμβαίνουν οι «μπαχαλάχηδες» και να τα κάνουν όλα άνω κάτω;
Να παραιτηθείτε κύριοι της Αστυνομίας διότι είστε επίορκοι. Και αντί να προστατεύετε, ως οφείλετε, τους πολίτες, εσείς προσπαθείτε με τα χημικά να τους αποθαρρύνετε να συμμετέχουν σε ειρηνικές διαδηλώσεις διότι έτσι σας προστάζουν τα πολιτικά αφεντικά σας.