Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Με 90 συμμετοχές το πανελλήνιο πρωτάθλημα Motocross στο Λιτόχωρο


* ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 3 & 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ 4ου ΓΥΡΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

* ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΥΝΟΔΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ «ΠΑΡΩΝ» ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Αγωνιστικού αλλά και τουριστικού χαρακτήρα αναμένεται να είναι το σαββατοκύριακο στο Λιτόχωρο και ευρύτερα στον δήμο Δίου-Ολύμπου λόγω των αγώνων μοτοσικλέτας που θα γίνουν το διήμερο 3 και 4 Σεπτεμβρίου στη δημοτική πίστα motocross Λιτοχώρου, χώρος που βρίσκεται πάνω από τον κόμβο της εθνικής οδού.

Στους αγώνες θα συμμετάσχουν 90 μοτοσικλετιστές από πολλά μέρη της χώρας ενώ παράγοντες και στελέχη του motocross, φίλοι των μοτοσικλετιστών αλλά και φίλοι του αθλήματος αναμένεται να δώσουν το «παρών» στον αγωνιστικό χώρο και στις φυσικές εξέδρες της πίστας.

ΔΙΗΜΕΡΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Η διοργάνωση των αγώνων, εδώ και 10 περίπου χρόνια (από το 2002), γίνεται από τον σύλλογο μοτοσικλετιστών Λιτοχώρου Πιερίας (ΣΥ.ΜΟ.ΛΙ.Π) στο πλαίσιο του 4ου γύρου motocross για το πανελλήνιο πρωτάθλημα της ομοσπονδίας μοτοσικλέτας Ελλάδος (Ο.Μ.Ε.).

Είναι η πρώτη διοργάνωση μετά το καλοκαιρινό break του πρωταθλήματος και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Στην αμφιθεατρική πίστα του Λιτοχώρου οι θεατές μπορούν να απολαύσουν τους αγώνες από όλες τις οπτικές γωνίες, γι αυτό και το θέαμα γίνεται συναρπαστικό.