Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΤΑΔΙΚΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πιερίας εκφράζοντας κι όλα τα μέλη του, αισθάνεται την ανάγκη να καταγγείλει και να καταδικάσει την ενέργεια των γονέων συγκεκριμένου Δημοτικού Σχολείου της Πιερίας, με την οποία προκάλεσαν θλιβερό και απαράδεκτο επεισόδιο την Τρίτη το μεσημέρι 27-9-2011 στα γραφεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και ιδιαίτερα στο Διευθυντή Εκπαίδευσης.

Επισημαίνουμε ότι, εμείς σαν εκπαιδευτικοί πάντα επιζητούσαμε και επιζητούμε τη συνεργασία των συλλόγων γονέων, ώστε με κοινή προσπάθεια να επιλύουμε διάφορα προβλήματα που αφορούν τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Υπενθυμίζουμε τον κοινό αγώνα που δώσαμε με όλους τους συλλόγους γονέων και ιδιαίτερα των σχολικών μονάδων που επρόκειτο να συγχωνευθούν πριν από λίγους μήνες.
Κατανοούσαμε και κατανοούμε πάντα την αγωνία όλων των γονέων προκειμένου τα παιδιά τους (και μαθητές μας) να έχουν την καλύτερη κατά το δυνατόν εκπαίδευση.
Μας είναι όμως ακατανόητο, όσο κι αν αισθάνεται κάποιος ότι έχει δίκιο, να προβαίνει σε τέτοιες ακραίες κι απαράδεκτες ενέργειες.
Ευελπιστούμε ότι ύστερα απ’ όλα όσα έγιναν, οι συγκεκριμένοι γονείς θα ζητήσουν συγνώμη από το Διευθυντή Εκπαίδευσης για την κατακριτέα πράξη τους, ώστε να επέλθει και πάλι ηρεμία στην εκπαιδευτική κοινότητα του νομού μας.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Βάσσου Φρειδερίκη Τσακιρίδης Βασίλης