Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΑΥΤΟΥ ΥΨΗΛΟΤΗΣ ΠΡΙΓΚΙΨ ΤΟΥ ...ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ! ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ;;;


Αυτός είναι ο πρίγκηπας που θέλει τον ΠΑΟ!

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΑΒΙΑ
ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΤΟΥ
ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ



Τελικά, ο Τσάκας δεν έλεγε ψέμματα. Μετά και την αποκάλυψη του διαβατηρίου του 7ου στη σειρά διαδόχου του θρόνου των Αλ Σαούντ, αλλά και τις φωτογραφίες που φέρνει σήμερα στο φως η Athens Post, δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης. Ο πρίγκηπας είναι υπαρκτό πρόσωπο. Όμως ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό;
Η αλήθεια είναι πως ναι. Τουλάχιστον αν δεν έχουμε πέσει όλοι θύματα μιας φοβερής απάτης. Παρά τις αμφισβητήσεις στο πρόσωπο του κ. Τσάκα ως προς το αν είναι αληθώς ο εκπρόσωπος του Σαουδάραβα, ή όχι, επιχειρηματίες κύρους επιβεβαιώνουν ότι με τα μάτια τους έχουν δει τη συνεργασία μεταξύ των δύο ανδρών. Άλλωστε, ο Βαρδινογιάννης, ο οποίος κάνει μπίζνες με πετρέλαια στη Σαουδική Αραβία, θα μπορούσε γρήγορα να το μάθει, αν ήταν απάτη. Όσο για τα σενάρια που διακινούν κάποιοι φανατικοί "αντιβαρδινογιαννικοί" πράσινοι, ότι δηλαδή ο Τζίγγερ δημιούργησε όλη την ιστορία για να καλύψει την κόντρα του με το Βγενόπουλο, είναι τουλάχιστον αστεία. Ποιος πρίγκηπας θα δεχόταν να χρησιμοποιηθεί το όνομά του για ένα τέτοιο "παιχνίδι"; ΚΑΝΕΙΣ.

Ωραία λοιπόν. Γιατί όμως δεν δέχτηκε το τελεσίγραφο και δεν εξουσιοδότησε το δικηγόρο του να εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον του για την απόκτηση της ομάδας, μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης, οπότε και είχε θέσει διορία ο Τζίγγερ; Η απάντηση, δεν έχει να κάνει με τη διήμερη αργία στη Σαουδική Αραβία που επικαλείται για λόγους... ευγενείας ο Βλάσης Τσάκας, αλλά κρύβεται στο βασιλικό πρωτόκολλο, το οποίο ξεκαθαρίζει ρητά ότι ένας πρίγκηπας ποτέ δεν δέχεται να του επιβάλλουν διορίες και τελεσίγραφα. Ο μόνος που μπορεί να τα ορίζει, είναι αυτός. Έτσι λοιπόν, η Αυτού Εξοχότης, αποφάσισε να αγνοήσει το τελεσίγραφο επιδεικτικά  και να επανέλθει τη Δευτέρα.
Στις φωτογραφίες που φέρνει σήμερα στο φως η Athens Post, ο πρίγκηπας απεικονίζεται σε συναντήσεις στο παλάτι. Βλέπουμε δε και το διαβατήριό του, όπως το αποκάλυψε η ιστοσελίδα appolon1891.

Η ημερομηνία και ο τόπος γέννησης που αναγράφεται σε αυτό (11 Ιανουαρίου 1986 στο Ριάντ) συμπίπτει με αυτή στο βιογραφικού που έδωσε στη δημοσιότητα ο εκπρόσωπός του κ. Τσάκας, ενώ και η φωτογραφία απεικονίζει τον ίδιο άνθρωπο!