Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Το «Αλ τσαντίρι νιουζ» θα βρίσκεται στον ALPHA ώς την ανοιξη του 2012!


Ανατροπή της τελευταίας στιγμής επιφύλασσε το κανάλι της Κάντζας και στον αγαπημένο του παρουσιαστή, τον Λάκη Λαζόπουλο. Σύμφωνα με πληροφορίες , ύστερα από αλλεπάλληλες συναντήσεις και συνομιλίες του δημοφιλούς δημιουργού με τα στελέχη του RTL στον ALPHA, και αφού είχε δοθεί η εντολή για μείωση του....




κόστους λειτουργίας του καναλιού, επιτεύχθηκε η πολυπόθητη συμφωνία. Το «Αλ τσαντίρι νιουζ» θα βρίσκεται στον ALPHA ώς την ανοιξη του 2012!

Ο ALPHA δεν ήθελε με τίποτε να χάσει τον Λάκη Λαζόπουλο και το «Αλ τσαντίρι νιουζ» και οι διαπραγματεύσεις ήταν λεπτές. Είναι η εκπομπή που δίνει ποσοστά θεαματικότητας άνω του 50% τα βράδια της Τρίτης στο κανάλι και ανεβάζει και τον γενικό μέσο όρο του σταθμού κάθε εβδομάδα. Εξίσου μεγάλα νούμερα έχει και η επανάληψη της σατιρικής εκπομπής. Ο Λάκης Λαζόπουλος είχε δηλώσει πως θα κάνει τη σατιρική εκπομπή που σπάει τα μηχανάκια μέτρησης τηλεθέασης κάθε Τρίτη ώς τον Δεκέμβριο. Επίσης, είχε προτείνει για το 2012 την κωμική σειρά αυτοτελών επεισοδίων που θα στηριζόταν στην επικαιρότητα. Το RTL όμως είχε άλλα σχέδια. Εκοψε τη λειτουργία του σταθμού σε μία μόνο βάρδια και περιόρισε όλες τις αμοιβές των συμβολαίων. Καμία νέα πρόταση τηλεοπτικού προγράμματος δεν πέρασε, αντιθέτως κόπηκαν δεκάδες κόνσεπτ.

Ο Λάκης Λαζόπουλος για να συνεχίσει έθεσε, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες μας, σκληρούς όρους στο τιμ των Γερμανών στελεχών. Για το πλατό του και τις ώρες λειτουργίας στο στούντιο του Ρέντη, τους συνεργάτες του, τις αμοιβές και τα γυρίσματα. Τελικά, η συμφωνία με τον ALPHA υπεγράφη. Το «Αλ τσαντίρι νιουζ» θα παίξει στον αέρα του καναλιού για 18 εβδομάδες, πρακτικά ώς τις αρχές Ιουνίου 2012. Αντιθέτως, αναβάλλεται η ανάθεση της κωμικής σειράς και τα σενάρια του Λάκη Λααζόπουλου μπήκαν στο συρτάρι για το μέλλον. Εξάλλου, τα στελέχη του RTL άφησαν ένα παραθυράκι για νέες αποφάσεις προγράμματος και εκπομπών για μετά τον Νοέμβριο.