Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΣΑΠΙΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ .

Εκατονταδες κατοικοι των γυρω χωριων, μελη του κινηματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, ανοιξαν τα διοδια στις Αφιδνες, σημερα το απογευμα.

Ακολουθησε ανοιχτη συνελευση μπροστα στα κτιρια της ΝΕΑΣ ΟΔΟΥ ΑΕ, που εκμεταλλευεται την εθνικη οδο Αθηνων- Λαμιας.

Η συνελευση, στην οποια πηραν μερος εκατονταδες κατοικοι και συναγωνιστες προεβη σε μια συμβολικη κινηση διαμαρτυριας, εναντια στις διωξεις της χαρατσοεισπρακτικης εταιρειας, σε βαρος κατοικων της περιοχης (βλ.http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/2011/09/7.html)

Τα αυγα και τα ζαρζαβατικα (προσφορα κατοικων και παραγωγων της περιοχης) εδωσαν ενα ωραιο κιτρινο-κοκκινο χρωμα αυγοτεμπερας στην προσοψη του κτιριου και οχι μονο. Δειτε το διαφωτιστικοτατο βιντεο. (Ενα βιντεο= χιλιαδες λεξεις). Ο αγωνας εναντια στους μεγαλοεργολαβους εκμεταλλευτες των δρομων μας συνεχιζεται ακαθεκτος με νεες δρασεις.

ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΑΡΑΤΣΟΕΙΣΠΡΑΧΤΟΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΣΑΣ. ΟΥΣΤ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΑΣ, ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!!

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

www.oxidiodia.gr και www.denplironodenplirono.com
δειτε το βιντεο: http://www.youtube.com/watch?v=SkiqRjhW9D8&feature=player_detailpage