Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Μια πρωτότυπη ενέργεια θα «ταξιδέψει» τον αυθεντικό ελληνικό καφέ στη χώρα

O Λουμίδης Παπαγάλος διασχίζει όλη την Ελλάδα

Σε μια πρωτότυπη διοργάνωση προχωράει ο γνωστός καφές Λουμίδης Παπαγάλος, κατά τη διάρκεια της οποίας το άρωμα του ελληνικού καφέ θα «ταξιδέψει» σε όλη την Ελλάδα.

Η «Παπαγαλοδρομία Λουμίδης» ξεκινάει επίσημα τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου με τον Παπαγάλο του αγαπημένου ελληνικού καφέ να αποκτά «σάρκα και οστά» για να ταξιδέψει στην Ελλάδα. Οι φίλοι του καφέ Λουμίδης Παπαγάλος θα μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να «φιλοξενήσουν» το ομοίωμα του πασίγνωστου πτηνού, μέσα από μια ειδική εφαρμογή στη σελίδα του Παπαγάλου στο facebook.

Μετά από κλήρωση θα αναδειχθούν 27 φίλοι από όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας που θα αναλάβουν να υποδεχθούν τον Παπαγάλο και να του γνωρίσουν τις ομορφιές της περιοχής τους αλλά και τα μυστικά του αυθεντικού ελληνικού καφέ. Αυτό θα γίνει μέσα από μια σειρά φωτογραφιών και διηγήσεων που θα αναρτώνται στη σελίδα του καφέ Λουμίδη Παπαγάλου στο Facebook. Από τις 10 έως τις 22 Νοεμβρίου κάθε μέρα ο Παπαγάλος θα «πετάει» και σε μια διαφορετική περιοχή της Ελλάδας γνωρίζοντας μας τους οικοδεσπότες του.

Στην τελική φάση της «Παπαγαλοδρομίας Λουμίδης» οι φίλοι της σελίδας θα κληθούν να ψηφίσουν τον καλύτερο οικοδεσπότη από 24 Νοεμβρίου έως 4 Δεκεμβρίου. Ο νικητής της «Παπαγαλοδρομίας» θα κερδίσει ένα μοναδικό πακέτο πολυτελών χειμερινών διακοπών ενώ όσοι ψήφισαν, όσοι δεν κληρώθηκαν στην πρώτη φάση και οι υπόλοιποι 26 οικοδεσπότες θα συμμετάσχουν σε κλήρωση για να κερδίσουν ένα από τα τρία iPad2.

Στο πλαίσιο της ενέργειας, ο εκπρόσωπος του ελληνικού καφέ Λουμίδης Παπαγάλος, κ. Ανδρέας Κουρούμαλης, δήλωσε: «Η ιδέα της “Παπαγαλοδρομίας Λουμίδης” ταιριάζει απόλυτα σε ένα τόσο παραδοσιακό και αγαπημένο προϊόν όπως ο ελληνικός καφές Λουμίδης Παπαγάλος. Συνδυάζει τις παραδοσιακές αξίες με τη νέα ψηφιακή πραγματικότητα με σκοπό να ταξιδέψει το άρωμα του αυθεντικού ελληνικού καφέ σε όλη τη χώρα.

Προσδοκούμε ο Παπαγάλος μας να γυρίσει γεμάτος νέες εμπειρίες, καινούριους φίλους και άγνωστα μέχρι τώρα μυστικά για την προετοιμασία και την απόλαυση του ελληνικού καφέ. Προσκαλούμε όλους τους φίλους του ελληνικού καφέ Λουμίδης Παπαγάλος να δηλώσουν συμμετοχή και να μοιραστούν τον ενθουσιασμό μας».