Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΡΟΛΛΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΒΡΙΗΛ ΚΟΛΛΙΑ;;; ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ;;;


ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ...ΨΕΜΑ!
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!



  ΕΤΑΙΡΙΑ
 Από τις αρχές της δεκαετίας του '90 ο Γαβριήλ Κόλλιας, Φυσικός Ραδιοηλεκτρολόγος, Ηλεκτρονικός Μηχανικός στο επάγγελμα και ανήσυχος γεμάτος δημιουργική ενέργεια στο χαρακτήρα άνθρωπος αναπτύσσει μια επαγγελματική δραστηριότητα που σχετίζεται με τους μηχανισμούς ασφαλείας, τις αυτόματες πόρτες και τα ρολά ασφαλείας. Σύντομα αντιλαμβάνεται ότι οι τότε υπάρχουσες λύσεις και προϊόντα του κλάδου της βιομηχανίας ρολών, κινούνται με μέτρια ποιοτικά και πολλές φορές κακά επίπεδα, τόσο στο σχεδιασμό όσο και στην κατασκευή τελικών προϊόντων
.
 Η απόφασή του να ιδρύσει την εταιρία Κόλλιας προέκυψε από ένα στοίχημα με τον εαυτό του.
 Ο στόχος ήταν ένας: να κατασκευάσει τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΡΟΛΑ της αγοράς.
 Η αρχή έγινε και γρήγορα διαπιστώθηκε η αδυναμία των υπαρχουσών τεχνολογιών και μηχανημάτων, που να υποστηρίζουν τον στόχο για παραγωγήσπουδαίων προϊόντων.
 Η λύση δόθηκε με τον πλέον επαναστατικό τρόπο. Η εταιρία Κόλλιας μελετά, σχεδιάζει καικατασκευάζει όλο το μηχανολογικό εξοπλισμό που απαιτείται για  την παραγωγή προϊόντων υψηλότατων προδιαγραφών από τις πανελομηχανές (ραουλιέρες), τα ράουλα έως και τις μηχανές παραγωγής προκουρδισμένων ελατηρίων. Η επένδυση σε υπερσύγχρονα CNC κέντρα έδωσε στην εταιρία την παραπάνω ιδιότητα.
Οι 14 πατενταρισμένες ευρεσιτεχνίες, η μελέτη, ο σχεδιασμός και η παραγωγή εξαρτημάτων υψηλότατων προδιαγραφών αποτελούν σήμερα σημείο αναφοράς στην εξ' ολοκλήρου κάθετη βιομηχανία παραγωγής βιομηχανικών ρολών.   Η εταιρία έχοντας λύσει τα προβλήματα των συμβατικών κατασκευών πρωτοπορεί ανεβάζοντας συνεχώς τον πήχη της ποιότητας και της εργονομίας των προϊόντων και των εφαρμογών τους.
 Διευρύνει διαρκώς την ήδη πολύ μεγάλη γκάμα των προϊόντων της και προετοιμάζεται για νέες προτάσεις στο σχεδιασμό και την κατασκευή επαναστατικών, για τα διεθνή δεδομένα, projects.
 Έχοντας ως αρχή ότι το καλό μπορεί και πρέπει να γίνει καλύτερο και ως παραδοχή ότι η γνώση αποτελεί τη δύναμη, η εταιρία Κόλλιας κατέχει ηγετική θέση στην αγορά των βιομηχανικών ρολών και αποτελεί την πρώτη επιλογή όσων απαιτούν ποιότητα, αισθητική, ασφάλεια και καινοτομία.
 Οι ευχαριστημένοι πελάτες της εταιρίας, τα άριστα προϊόντα και το ειδικευμένο προσωπικό αποτελούν τα εχέγγυα για μια διαρκώς αναπτυσσόμενη πορεία.