Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...

Την αναβολή όλων των ποδοσφαιρικών αγώνων που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 26 - 27 Νοεμβρίου 2011 και σε όλες τις κατηγορίες (Α1, Α', Β' και Γ' Ερασιτεχνική κατηγορία), αποφάσισε η ΕΠΣ Μακεδονίας. Αφορμή στάθηκε η προσπάθεια κάποιων να φιλοξενήσουν ερασιτεχνικούς αγώνες στο στοίχημα, κάτι στο οποίο είναι κάθετα αντίθετη η ΕΠΣΜ. Μάλιστα μετά από έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. στάλθηκε επιστολή προς τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Παναγιώτη Μπιτσαξή, από τον οποίο ζητά να λάβει, άμεσα, όλα τα κατάλληλα μέτρα, ώστε να προστατευθεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από τέτοιες ενέργειες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΣΜ:

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

alt


Αναβάλλονται όλοι οι αγώνες ανδρών σε όλες τις κατηγορίες του Σαββατοκύριακου 26 - 27 Νοεμβρίου 2011

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι ύστερα από έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. αναβάλλονται όλοι οι αγώνες των ανδρικών πρωταθλημάτων που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 26 - 27 Νοεμβρίου 2011 και σε όλες τις κατηγορίες (Α1, Α', Β' και Γ' Ερασιτεχνική κατηγορία), επειδή κάποιοι αγώνες της ένωσης φιλοξενήθηκαν σε εταιρία στοιχημάτων.

- Οι αγώνες των παιδικών πρωταθλημάτων θα διεξαχθούν κανονικά τόσο το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011 όσο και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011.

Αντίδραση της ΕΠΣ Μακεδονίας ενάντια στην προσπάθεια κάποιων να φιλοξενήσουν ερασιτεχνικούς αγώνες στο στοίχημα