Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ...




Ενώ ο Σαμαράς έχει συμφωνήσει να στηρίξει την κυβέρνηση του φερόμενου ως πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου και όλα τα μέτρα που πήρε μέχρι σήμερα (φόροι, χαράτσια, μειώσεις μισθών - συντάξεων κλπ), στέλνοντας επιστολές στους ηγέτες των λαϊκών κομμάτων της μισής Ευρώπης και στους επικεφαλής των τροϊκανών, προσπαθούν κάποιοι να μας το παρουσιάσουν σαν επιτυχία, ότι δηλαδή δεν συνυπογράφει.

Έκανε γαργάρα τα περί επαναδιαπραγμάτευσης, γράφει κατι για τροποποίηση συγκεκριμένων πολιτικών ενώ δεσμεύτηκε ότι θα υλοποιήσει το νέο μνημόνιο, αν κυβερνήσει, και δέχτηκε όλα τα μέτρα...
που έχουν ληφθεί μέχρι σήμερα χωρίς να βγάλει τσιμουδιά.

Έκανε γαργάρα τις δηλώσεις Παπαδήμου και Βενιζέλου που μιλάνε ότι η 19 Φεβρουαρίου είναι ενδεικτική ημερομηνία και ότι οι εκλογές θα γίνουν όταν η κυβέρνηση αυτή θα ολοκληρώσει τον στόχο που πρέπει να ολοκληρώσει.

Αν όλα αυτά δεν επαγγελματική κυβίστηση (κѽλ⓪τ⓪ύμπα) ενός ψεύτη πολιτικού, τότε ποιά είναι;

ΥΣ. Ενώ ψάχνουμε από χθες το βράδυ να βρούμε το βίντεο του Παπαδήμου να δηλώνει τα παραπάνω (περί εκλογών) στο youtube, το βίντεο το έχουν θάψει όλοι. (Αν το έχει κάποιος ας το ανεβάσει γιατί όσα είδα τα κόβουν λίγο πριν μιλήσει περί εκλογών).