Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Παζάρι διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 14ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης


διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 14ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης σε συνεργασία με τον Δ/ντή και το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 4 το απόγευμα στον αύλειο χώρο του σχολείου...

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα εκτεθούν έργα ζωγραφικής των μαθητών με χριστουγεννιάτικα θέματα, στολίδια και χειροτεχνήματα τα οποία κατασκευάστηκαν από τους μαθητές υπο την επίβλεψη του Δ.Σ του Συλλόγου.
Απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους εσάς να στηρίξετε την προσπάθειά μας που στόχο έχει να συμβάλλει στην οικονομική ενίσχυση της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης.
Να σημειωθεί ακόμη ότι ο Σύλλογος σε συνεργασία με την Δ/νση του σχολείου έχει προγραμματίσει επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης για τη δωρεά βιβλίων με σκοπό τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης της Παιδιατρικής πτέρυγας καθώς και στην Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης όπου θα παραδοθούν γραφικό υλικό και παιχνίδια ,ενώ παράλληλα θα ψαλλούν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα από μαθητές του 14ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης.