Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Η υπέρλαμπρη σύζυγος πρώην υπουργού και μεγαλοστελέχους του ΠΑΣΟΚ έχει στην κυριολεξία φεσώσει όλο τον κόσμο.



Μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις του BriefingNews για τις αγωγές που έκαναν γνωστή στυλίστρια και κοσμηματοπώλης στην κυρία υπουργού, στην επιφάνεια ήρθε τώρα και μια νέα αγωγή που έκανε γνωστός οίκος διοργάνωσης δεξιώσεων ζητώντας από την ξιπασμένη κυρία χιλιάδες ευρώ για τις υπηρεσίες που της πρόσφεραν τα τελευταία χρόνια χωρίς να πάρουν τα χρήματά τους. Η κυρία υπουργού συνήθιζε λόγω της αγάπης της στις εκδηλώσεις και στις δημόσιες σχέσεις ακόμη και με πρόσωπα του εξωτερικού, να διοργανώνει γκαλά με καλεσμένους από την εγχώρια και εισαγώμενη show biz. Σύμφωνα με το briefingnews ,τουλάχιστον μία με δύο φορές το μήνα ζητούσε από την συγκεκριμένη εταιρεία την διοργάνωση εκδηλώσεων στα πιο ακριβά ξενοδοχεία με πανάκριβα μενού και καλλιτέχνες που έφερνε από το εξωτερικό για να ευχαριστήσει τους καλεσμένους της.

Φρόντιζε μάλιστα οι καλεσμένοι της να μεταφερθούν με λιμουζίνες και να φιλοξενηθούν σε επίσης ακριβές σουίτες. Όλα αυτά που κόστιζαν περιουσίες η συγκεκριμένη εταιρεία που διοργάνωνε τις δεξιώσεις ευελπιστούσε ότι θα τα πληρωθεί.Η κυρία υπουργού όμως αφού τους έδινε κάποια χρήματα έναντι δεν κατάφερε να τους ξεπληρώσει για λόγους που δεν τους εξήγησε ποτέ. Απλώς σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας τους είχε ζητήσει να κάνουν λίγο υπομονή διότι είχε ένα πρόβλημα ρευστότητας. Το αποτέλεσμα ως τώρα είναι να μην έχουν πάρει τα χρήματα τους και να καταφεύγουν στην δικαιοσύνη.
Η κυρία υπουργού μάλιστα δεν είχε μόνο αυτό το ψώνιο που σας περιγράψαμε παραπάνω και εξαιτίας του οποίου την κυνηγούν για όσα χρωστάει . Της άρεσε να ζει σαν βασίλισσα και να νιώθει ότι την υπηρετούν όλοι γύρω της.Σας περιγράφουμε μόνο μια σκηνή από τις πολλές που διαδραματιζόταν σχεδόν σε καθημερινή βάση σε γνωστό παραλιακό ξενοδοχειακό συγκρότημα όπου διέμενε η σύζυγος για να αλλάζει τον αέρα της .Κυκλοφορούσε με τους παρατρεχάμενους της , κομμωτές μανικιουρίστες και στιλίστες τριγύρω της μέσα στο ξενοδοχείο και όταν επιθυμούσε να καθίσει σε κοινόχρηστο χώρο του ξενοδοχείου για να συζητήσει μαζί τους την βραδινή της εμφάνιση απαιτούσε να μην χρησιμοποιήσει κανείς άλλος πελάτης τον χώρο που βρισκόταν εκείνη.
Και όλα αυτά έμπαιναν στον λογαριασμό ποιανού άραγε …Πως πλήρωνε η κυρία υπουργού …Με ποιανού τα λεφτά και τις πλάτες έκανε όλα όσα έκανε …Και γιατί σταμάτησε ξαφνικά να πληρώνει όταν ξέσπασαν διάφορα σκάνδαλα με υπουργούς βουλευτές και έφτασε στο σημείο σήμερα να χρωστάει όλα αυτά τα χρήματα… Η δικαιολογία της πάντως σε όλους αυτούς που περίμεναν να πάρουν τα λεφτά τους ήταν: «Κάντε υπομονή θα περάσει η μπόρα.»