Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ...

Σε μια όμορφη εκδήλωση, ο δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Βαγγέλης Πολύζος φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και μαζί όλο το Χριστουγεννιάτικο σκηνικό, που έχει στηθεί στην Πλατεία του Αγίου Αθανασίου στο Αιγίνιο.

Ο δήμαρχος προσκάλεσε όλους τους κατοίκους να διατηρήσουν ζωντανή την μαγεία των Χριστουγέννων και έδωσε τις καλύτερες ευχές του στους δημότες, την πόλη και την πατρίδα για το 2012.

Οι εορταστικοί φωτισμοί, τα πυροτεχνήματα, το εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο δέντρο, η φάτνη, το σπιτάκι με τον ο Αϊ Βασίλη και τα δώρα που μοίρασε στα μικρά παιδιά που από νωρίς είχαν κατακλύσει το χώρο του Αγίου Αθανασίου, ήταν τα στοιχεία της βραδιάς, τα οποία δημιούργησαν μια αξέχαστη εορταστική ατμόσφαιρα.

Η Φιλαρμονική του Αιγινίου και οι παιδικές φωνές από τις χορωδίες των σχολείων επένδυσαν την πανέμορφη αυτή εικόνα με χριστουγεννιάτικες χαρούμενες μελωδίες.

Τη βραδιά ολοκλήρωσε το τρενάκι, που ευχαρίστησε του μικρούς μας φίλους με την βόλτα που τους έκανε.

Όλοι οι καλεσμένοι γεύτηκαν το ζεστό τσάι, το ζεστό κρασί με κανέλα και τα πλούσια εδέσματα που προσέφεραν οι κυρίες μέλη και φίλοι της Φιλαρμονικής Αιγινίου που μαζί με την αντιδήμαρχο κα. Ξανθίπη Βασιλειάδη είχαν την επιμέλεια και το στήσιμο αυτής της ωραίας ατμόσφαιρας που δημιουργήθηκε.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν εκτός του Δημάρχου Πύδνας Κολινδρού Βαγγέλη Πολύζου και της Αντιδημάρχου κυρίας Ξανθίπης Βασιλειάδη, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Πολυχρονίδης, οι κ.κ Γιώργος Καλύβας, Δημήτρης Χλεμές, Μπάμπης Μαστοροτάσιος και ο Άρης Αγγέλου. Το ερώτημα παραμένει για τους υπόλοιπους απόντες.