Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ-ΑΣΤΙΚΩΝ –ΕΡΓ. ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

Για τη συγκέντρωση των λογαριασμών ΔΕΗ που πληρώνονται μέσω τράπεζας και το μάζεμα υπογραφών σε υπόμνημα με αίτημα να καταργηθεί το χαράτσι)
Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι κάθε μέρα από τις 10 πμ μέχρι τις 12 το μεσημέρι μέλη της επιτροπής βρίσκονται μπροστά από την ΔΕΗ και μαζεύουν τους λογαριασμούς (ΔΕΗ) που πληρώνονται μέσω τράπεζας (αφού αφαιρεθεί το ποσό της «έκτακτης» εισφοράς .

Επίσης καλούμε όλους τους πολίτες είτε πληρώνουν το φοροχαράτσι είτε όχι, να υπογράψουν το παρακάτω κείμενο, για να δείξουμε ότι δεν αντέχουμε άλλη ληστεία στο εισόδημά μας και ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να πληρώνουμε ενοίκιο για τα σπίτια που με ιδρώτα και αίμα έχουμε αποκτήσει, προκειμένου να θησαυρίζουν ξένοι και ντόπιοι τοκογλύφοι και πλουτοκράτες. Το υπόμνημα που υπογράφουμε είναι το παρακάτω:

ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Οι παρακάτω υπογράφοντες, εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, γυναίκες, νέοι και νέες ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΩΡΑ η εισφορά στα ακίνητα του Ν.4021/2011, που επέβαλε η κυβέρνηση για να εισπραχθεί μαζί με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, με την απαράδεκτη - τρομοκρατική απειλή, ότι σε όποιον δεν την πληρώσει, θα γίνει διακοπή ρεύματος.
Η απαίτησή μας απορρέει από το γεγονός ότι τα δύο τελευταία χρόνια ζούμε συνεχείς μειώσεις μισθών και συντάξεων, ανεργία, ακρίβεια, περικοπές στις κοινωνικές δαπάνες που μας αναγκάζουν να πληρώνουμε παροχές που έπρεπε να είναι δωρεάν, όπως φάρμακα, τροφεία σε παιδικούς σταθμούς, έξοδα για τις σπουδές των παιδιών μας, υπέρογκους λογαριασμούς σε φώς-νερό-τηλέφωνο, αύξηση των άμεσων και έμμεσων φόρων. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!
Δηλώνουμε ότι είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε με κάθε τρόπο για να πετύχουμε την ικανοποίηση του παραπάνω αιτήματος και ότι δεν θα επιτρέψουμε να γίνει διακοπή ρεύματος σε κανέναν που δεν θα πληρώσει το φοροχαράτσι. Το παρόν με τις υπογραφές μας να σταλεί σε κάθε αρμόδιο.(Κυβέρνηση, κόμματα βουλής, ΔΕΗ κλπ).
ΕΠΩΝΥΜΟ –ΟΝΟΜΑ -ΠΑΤΡ/ΜΟ -ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ -ΥΠΟΓΡΑΦΗ