Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Για πέμπτη συνεχή χρονιά οι συνταξιούχοι της Alpha Bank (πρώην Τράπεζα Πίστεως) έκοψαν την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Στο φιλόξενο «Μπουγιουρντί», με τα νόστιμα εδέσματα και την πολύ ωραία ζωντανή μουσική, ο πρόεδρος του παραρτήματος του Συλλόγου Συνταξιούχων, κ. Μιχάλης Κωτούλας, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και μεταβίβασε τις ευχές του Κεντρικού Συλλόγου.


Οι πρώην υπάλληλοι της Alpha Bank είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν τις παλιές καλές ημέρες που πέρασαν, καθώς και να εκφράσουν τη συμπάθεια και την αγάπη τους για τον μεγαλύτερο ιδιωτικό τραπεζικό οργανισμό που τώρα, με τη συγχώνευση με τη Eurobank, γίνεται ακόμη μεγάλος.

Όσο για τα πολιτικά τεκταινόμενα φάνηκαν να είναι πλήρως αδιάφοροι, ενώ για τα οικονομικά μέτρα που έρχονται συνεχώς, πλήρως …ενδιαφερόμενοι.

Τυχερός ήταν ο κ. Απόστολος Παπαρώσος, ο οποίος υπηρέτησε με ιδιαίτερο ζήλο στο Κατάστημα Κατερίνης για τρεις περίπου δεκαετίες.

Στην εορταστική εκδήλωση παρευρέθηκαν με τις οικογένειές τους οι: Βαβαλής Στέφανος, Καρατέγος Νίκος, Κακοσούλης Σάκης, Κουτσαλής Ηλίας, Κωτούλας Μιχάλης, Μωυσίδου Μαρία, Παπαδημητρίου Φανή, Παπαρώσος Απόστολος, Σφήκας Τάκης και Υποδηματοπούλου Αθηνά..