Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ

Δημήτρης Γαλάνης:

«Απλά, δεν έχω δει ξανά άλλη ομάδα που αγωνίζεται εντός έδρας να έχει και τους δυο ψηλούς της με 5 φάουλ μέσα σε 20 λεπτά (4 φάουλ επιθετικά σε pick and roll), ούτε αντίπαλη ομάδα να παίρνει 8-9 φάουλ ...επαφής»

Κώστας Μπεχλιβάνης:

«Είμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά είναι στο χέρι μας να διορθώσουμε την κατάσταση πρώτα για μας και δεύτερο για όσους νοιάζονται για την ομάδα και το δείχνουν έμπρακτα κάθε Σάββατο στο γήπεδο»



Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τη Νέα Κηφισιά στην Κατερίνη για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2, ο προπονητής Δημήτρης Γαλάνης και ο καλαθοσφαιριστής Κώστας Μπεχλιβάνης, αρχηγός της ομάδας, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:

Δημήτρης Γαλάνης - προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Ποτέ δεν λαϊκίζω, ποτέ δεν λέω κάτι για να δημιουργήσω κάποια εντύπωση και τα παιδιά που μας σφύριξαν το Σάββατο, τα τιμώ και ειλικρινέστατα είναι και καλοί διαιτητές και καλοί άνθρωποι. Απλά, δεν έχω δει ξανά άλλη ομάδα που αγωνίζεται εντός έδρας να έχει και τους δυο ψηλούς της με 5 φάουλ μέσα σε 20 λεπτά (4 φάουλ επιθετικά σε pick and roll), ούτε αντίπαλη ομάδα να παίρνει 8-9 φάουλ ...επαφής. Τέλος πρέπει οι διαιτητές όπου και σφυρίζουν, είτε στην Αθήνα, είτε στην Πάτρα, είτε στη Γαύδο, πρέπει να σφυρίζουν το ίδιο. Ο ρόλος τους είναι ακρογωνιαίος για το μπάσκετ, είναι ρόλος δικαιοσύνης».

Κώστας Μπεχλιβάνης – καλαθοσφαιριστής Πιερικού Αρχελάου: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όχι μόνο λόγω της βαθμολογικής θέσης και των δύο ομάδων, αλλά και λόγω της αξίας του αντιπάλου μας. Είχαμε πολλά προβλήματα όλη τη βδομάδα και δεν προετοιμαστήκαμε όπως θα θέλαμε, κάτι που μας βγήκε και στον αγώνα. Είμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά είναι στο χέρι μας να διορθώσουμε την κατάσταση πρώτα για μας και δεύτερο για όσους νοιάζονται για την ομάδα και το δείχνουν έμπρακτα κάθε Σάββατο στο γήπεδο».