Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Πιερικός Αρχέλαος – Αρκαδικός

Το Σάββατο στις 3,00 μ.μ. στην Τρίπολη

Δημήτρης Γαλάνης:

«Εμείς πρέπει να παίξουμε πολύ συγκεντρωμένα για να είμαστε ανταγωνιστικοί σε ένα τέτοιο δύσκολο παιχνίδι»

Δημήτρης Μαρμαρινός:

«Δεν υπάρχει χρόνος για εφησυχασμό και απώλειες και πρέπει να δούμε όλοι μας τι δεν κάναμε καλά και να βελτιώσουμε τα λάθη μας»

Η τελευταία αγωνιστική του πρώτου του πολύ ενδιαφέροντος και φέτος πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας, βρίσκει το Σάββατο τον Πιερικό Αρχέλαο, στην Τρίπολη, αντιμέτωπο με τον Αρκαδικό.

Μεσούντος του πρωταθλήματος, ο Αρκαδικός είναι στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και ο Πιερικός Αρχέλαος στις τελευταίες θέσεις. Γι΄ αυτό η προσπάθεια που πρέπει να καταβληθεί για μια εκτός έδρας νίκη, πρέπει να είναι και με πίστη και μεγάλη.

Η αποστολή θα αναχωρήσει για την Τρίπολη το μεσημέρι της Παρασκευής, μετά την προπόνηση.

Για τον αγώνα, ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Γαλάνης και ο καλαθοσφαιριστής Δημήτρης Μαρμαρινός στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr δήλωσαν τα εξής:

Δημήτρης Γαλάνης – προπονητής: «Παίζουμε απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα με ξεκάθαρους ρόλους και η οποία βρίσκεται αυτή την εποχή σε εξαιρετική φόρμα. Τα αδέλφια Γκιζόγιαννη με προεξάρχοντα τον Ανδρόνικο, και τον Παπαδάκη ο οποίος δίνει πολύ γρήγορο ρυθμό, ηγούνται της προσπάθειας. Εμείς πρέπει να παίξουμε πολύ συγκεντρωμένα για να είμαστε ανταγωνιστικοί σε ένα τέτοιο δύσκολο παιχνίδι».

Δημήτρης Μαρμαρινός – καλαθοσφαιριστής : «Ο Αρκαδικός είναι μία πολύ δυνατή ομάδα με πάρα πολλούς καλούς παίκτες και εμείς πρέπει να εμφανιστούμε πολύ συγκεντρωμένοι και καλά προετοιμασμένοι για να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Κάθε αγώνας για μας είναι πολύ σημαντικός. Δεν υπάρχει χρόνος για εφησυχασμό και απώλειες και πρέπει να δούμε όλοι μας τι δεν κάναμε καλά και να βελτιώσουμε τα λάθη μας».

● Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Διαμαντής, Τσώνος Β. και Θεονάς.