Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Πόσο τυχαία θα μπορούσε σήμερα να είναι η απεργία των δημοσιογράφων


Μας έβαλαν και κάναμε απεργία και εμείς οι βλάκες αράξαμε στις καφετέριες και το μόνο που συζητήσουμε ήταν τι θα γίνει με τα οφειλόμενα που διεκδικούμε.
Κανείς δεν νοιάστηκε για την τρόικα που έφτασε χθες με άγριες διαθέσεις, κανείς δεν νοιάστηκε για την πορεία του κόσμου στο Σύνταγμα.
Κανείς δεν νοιάζεται για τις επόμενες μέρες; Όλα σήμερα έγιναν στα βουβά λες και δεν συνέβησαν ποτέ.
Το Πινάκιο όμως δεν μπορεί να μείνει απλός θεατής στα γεγονότα και στις στιγμές που η Ελλάδα αλλάζει ρότα.


Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ 1.000.000 είναι οι άνεργοι, αλλά όλοι ξέρουμε πως είναι πολλοί περισσότεροι. Θα πει κανείς αφού είναι τόσο πολλοί γιατί κατέβηκαν να διαδηλώσουν σήμερα μόνο 7000 άτομα;
Η απάντηση είναι απλή. Τον κόσμο τον φοβέρισαν και τον κατατρόμαξαν το περασμένο καλοκαίρι. Οι προβοκάτορες, οι μασόνοι μπορούν σήμερα να νιώθουν ευτυχισμένοι για την έως τώρα επιτυχία τους, γιατί η επιτυχία γι’ αυτούς είναι η δική μας σιωπή και ανέχεια στα μεσαιωνικά βασανιστήρια που μας ασκούν.
Η απάντηση η δικιά μου προς αυτούς είναι ο στίχος του ποιητή πως «ο Ήλιος για να γυρίσει θέλει δουλειά πολύ» . Και δυστυχώς γι’ αυτούς η δουλειά γίνεται από τις υγιείς και ανεξάρτητες φωνές, ακόμη και αν αυτές προέρχονται από blogs.
Μασόνοι, δοσίλογοι και τυχοδιώκτες κοιμηθείτε σήμερα, αλλά η ανέχεια του λαού έχει όρια.