Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΗΜΟΥΝΑ ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΡΘΕΙΣ! ΖΗΤΩ Η ...ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ


pieria-gr Όταν διαβάζω τέτοια θέματα μου έρχεται κατευθείαν στο μυαλό η ...πιτσιρικάδα μας της τρίτης ηλικίας. Στηρίζω τους ανθρώπους της γειτονιάς αυτής και ...τέρμα! Εμείς εδώ είμαστε από πάντα και πάντα μαζί τους!



Η κοπή της Βασιλόπιτας 2012  της Ένωσης Συνταξιούχων Ελεύθερων Επαγγελματιών Πιερίας
Στις 7 - 1 - 2012 έγινε η εκδήλωση κοπής της πίτας που είναι και γιορτή του σωματείου μας, στην αίθουσα του Κέντρου ΠΙΕΡΙΔΑ, σε μια πολύ ζεστή και απαλή ατμόσφαιρα, όπου τα μέλη και οι φίλοι του σωματείου γλέντησαν με την καρδιά τους σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, αφήνοντας έτσι τα τόσο πολλά προβλήματα που μας ταλανίζουν τον τελευταίο καιρό και που δεν λένε κάποτε να τελειώσουν.
Αυτές οι εκδηλώσεις που κάνουμε είναι μια όαση στην μαυρίλα των καιρών που περνάμε όλοι μα ιδιαίτερα εμείς οι συνταξιούχοι.
Στη γιορτή μας αυτή βρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους, οι εκπρόσωποι όλων των βουλευτών και του Δημάρχου.
Βρέθηκαν με την παρουσία τους και την καλή τους καρδιά, η αντιπεριφερειάρχης κ. Σοφία Μαυρίδου, ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος του επιμελητηρίου κ. Χατζηχριστοδούλου και η κ. Βελόνη αντίστοιχα, επίσης ο διοικητής του νοσοκομείου μας κ. Φαρμάκης Αστέριος.
Τόσον οι εκπρόσωποι όσον και οι παρόντες επίσημοι της εκδήλωσής μας, ευχήθηκαν σε όλους χρόνια πολλά υγεία και κουράγιο για την αντιμετώπιση της κρίσης που περνάμε.
Ο πρόεδρος του σωματείου αναφερόμενος στους χαλεπούς καιρούς που περνάμε, ευχήθηκε πρώτα υγεία, ευτυχία και καλή δύναμη μέχρι να δούμε φως στο τούνελ.

Κατά την εκδήλωση αυτή έγινε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς που είχε πολλά και καλά δώρα και κέρδισαν οι αριθμοί όπως αναφέρονται πιο κάτω.
1) Τηλεόραση 40' ΤΟΣΙΜΠΑ ψηφιακή κερδίζει το 287
2) Πλυντήριο ΚΑΝΤΗ 7 κίλων κερδίζει το 355
3) Φωτογραφική ψηφιακή μηχανή ΣΟΝΙ κερδίζει το 363
4) Ηλεκτρική σκούπα ΡΟΝΣΟΝ 2400 ΒΑΤ κερδίζει το 136
5) Αποχυμωτής ΝΕΟ 750 ΒΑΤ κερδίζει το 299
6) Τηγάνι ΠΥΡΑΜΙΣ 28η κερδίζει το 150
7) Ατμοσίδερο 2300 ΒΑΤ κερδίζει το 492
8) Μίξερ ΣΙΓΓΕΡ κερδίζει το 332
9) DBD TOSIBA κερδίζει το 39
10) Ψηστιέρα ΣΕΒΕΡΙΝ 2300 ΒΑΤ κερδίζει το 27
11) Σετ μαχαιροπίρουνα κερδίζει το 53
Κάνουμε γνωστό στους τυχερούς, ότι τα δώρα μπορούν να τα παραλαμβάνουν από το κατάστημα ΕΪΤΣΙΔΗ.
Από το Δ.Σ.