Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΚΑΔΙΚΟ

Δημήτρης Γαλάνης:
«Το σαββατιάτικο αποτέλεσμα έχει μικρή αξία μπροστά στην κατάσταση που βιώνουν οι ομάδες»
Γιάννης Μαλτέσιος:
«Αργά ή γρήγορα θα "βγούμε νικητές" και θα πάρουμε αυτό
που μας αξίζει»


Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τον Αρκαδικό στην Τρίπολη για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2, ο προπονητής Δημήτρης Γαλάνης και ο καλαθοσφαιριστής Γιάννης Μαλτέσιος, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:
Δημήτρης Γαλάνης - προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Μετά από καιρό παίξαμε ως ομάδα και παρότι είμαστε πικραμένοι από το αποτέλεσμα, αν συνεχίσουμε έτσι, σίγουρα θα συναντήσουμε νίκες. Τα νέα όμως δεν είναι μόνο αγωνιστικά στην κατηγορία μας και γενικά στο μπάσκετ. Ομάδες σέρνονται από το οικονομικό, άλλες σταματάνε ή υπολειτουργούν και όποιος κωφεύει να ξέρει ότι το κακό δεν θα αργήσει να έρθει και στην πόρτα του. Η εποχή επιτάσσει συλλογικότητα και ειλικρίνεια και όχι κουτοπονηριά. Το σαββατιάτικο αποτέλεσμα έχει μικρή αξία μπροστά στην κατάσταση που βιώνουν οι ομάδες».

Γιάννης Μαλτέσιος – καλαθοσφαιριστής Πιερικού Αρχελάου: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς και είχαμε πει ότι θα κριθεί στην λεπτομέρεια. Δυστυχώς δεν πήραμε τους δύο πολύτιμους βαθμούς από μια-δυο λεπτομέρειες. Παρόλο που χάσαμε, ήμασταν πολύ καλοί σε όλη την διάρκεια του αγώνα και αξίζαμε να "κλέψουμε" τη νίκη. Αυτό που κρατάμε πέρα από την καλή εμφάνιση, είναι η συγκέντρωση στο στόχο μας και η ενότητα που είχαμε. Εάν τα κρατήσουμε αυτά, παρόλη τη δύσκολη βαθμολογικά θέση που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή, αργά ή γρήγορα θα "βγούμε νικητές" και θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει».