Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Παρα λίγο να... πιαστούν στα χέρια πρωτοχρονιάτικα η πρώην υπουργός Άτζελα Γκερέκου με τον δήμαρχο Κέρκυρας Γιάννη Τρεπεκλή.



Συγκεκριμένα, κατά την... διάρκεια εκδήλωσης στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για την κοπή της βασιλόπιτας, η κ. Γκερέκου εξαπέλυσε βολές οι οποίες συμπεριέλαβαν, εμμέσως πλην σαφώς και το Δήμαρχο Κέρκυραςγια την απώλεια των κονδυλίων για τη δημιουργία του μουσείου τυπογραφίας στο Νέο Φρούριο, καλώντας τους τοπικούς φορείς να σταματήσουν να προκαλούν αντιπαλότητα και να δουλέψουν όλοι μαζί συντονισμένα για την ανάπτυξη της Κέρκυρας.

Απαντώντας ο κ. Τρεπεκλής κοιτώντας την βουλευτή του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι την ευθύνη για την κακή κατάσταση στο νησί και τη χώρα μας έχει η κυβέρνηση: «Αν γυρίσει κανείς από το βορά μέχρι το νότο της Κέρκυρας, θα διαπιστώσει την απελπισία του κόσμου. Αυτό δεν είναι ευθύνη της Περιφέρειας και του Δήμου αλλά της κεντρικής εξουσίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τρεπεκλής.

Ωστόσο, η πρώην υφυπουργός προτίμησε να δώσει... τόπο στην οργή και να μην απαντήσει αντί να συνεχίσει την κόντρα με τον δήμαρχο ενώπιον των αρχών του νησιού...