Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Η 2η εθελοντική αιμοδοσία από τον σύλλογο «ΖΕΥΣ»



ΝΙΚΗ ΖΩΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 2η εθελοντική αιμοδοσία «ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΖΓΙΑΛΤΟΣ» από την Τράπεζα Αίματος του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Πιερίας «ΖΕΥΣ», το πρωί της Κυριακής 29 Ιανουαρίου 2012.

Η κινητή μονάδα αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης βρέθηκε στην αίθουσα ''Χρήστος Παπαδόπουλος" του πολιτιστικού συλλόγου Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης.

Ανταποκρινόμενα στην πρόσκληση με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Νίκη Ζωής σε ένα διαφορετικό αγώνα», πολλά μέλη και φίλοι του Συλλόγου «ΖΕΥΣ» έσπευσαν να προσφέρουν αίμα, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθησία τους, την αλληλεγγύη τους και την αγάπη τους προς το συνάνθρωπο.

Ιδιαίτερα ευχάριστο ήταν το γεγονός ότι προσήλθαν και νέοι αιμοδότες.

Αναφερόμενος στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία ο Πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Μυστρίδης τόνισε: «Η Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου αποτελεί μια απτή απόδειξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από τα μέλη και τους φίλους του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας ''ΖΕΥΣ''. Λειτουργεί από πέρυσι και έχει στόχο την ευαισθητοποίηση στο θέμα της εθελοντικής αιμοδοσίας. Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας σε μέλη και φίλους που προσήλθαν».

Με την ευκαιρία το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σιδ. Σταθμού που άνοιξε τις αίθουσες του για τις ανάγκες της αιμοδοσίας, καθώς και την κινητή μονάδα αιμοληψίας του Γ.Ν. Κατερίνης για την ουσιαστική συνδρομή της.

Σε μια συμβολική κίνηση, τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου Δημήτρης Γρηγοριάδης(Γ.Γ.), Χαράλαμπος Ιωαννίδης(ταμίας), Γιώργος Γκίνος(μέλος) πρόσφεραν στους εκπροσώπους του πολιτιστικού συλλόγου σιδηροδρομικού σταθμού και της μονάδας αιμοληψίας αντίστοιχα, αναμνηστικά με το έμβλημα του συλλόγου.