Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΤΡΙΤΩΝΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.




Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου κάτω από τoν επιβλητικό χιονισμένο Όλυμπο, σε γνωστό ξενοδοχείο στην Πλάκα Λιτοχώρου κόψαμε την πρώτη μας βασιλόπιτα οι"Τρίτωνες Κατερίνης".

Η ηλιόλουστη μέρα ξεγελούσε αλλά τα χιόνια που υπήρχαν ακόμη εδώ κι εκεί μαρτυρούσαν τι προηγήθηκε!

Ο κόσμος που μας τίμησε πολύς, η εκδήλωση κύλησε πολύ όμορφα με τους θρύλους της ελεύθερης κατάδυσης, Έλληνες και ξένους να ξεδιπλώνουν στις οθόνες την ιστορία και την αγάπη τους για τη θάλασσα…

Ενδιαφέρουσα και επιτυχής ήταν και η λαχειοφόρος αγορά εντυπωσιακά πολλοί ήταν οι δωροθέτες που ανταποκρίθηκαν και αγκάλιασαν την προσπάθεια μας.

Οι…γενναίοι που αψήφησαν τον πάγο της πισίνας (2ο C το μεσημέρι!),φόρεσαν τις στολές τους και έφεραν κάτω από την επιφάνεια , σε ότι πιο κοντινό στον δικό μας κόσμο γινόταν τη μέρα εκείνη αφού η θάλασσα δεν προσφερόταν, τη βασιλόπιτα σαν ευχή και υπόσχεση για την χρονιά που διανύουμε…

Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμήσατε και παρευρεθήκατε στην εκδήλωση μας, τις οικογένειες μας και τους φίλους μας.

Τον κο Χιονίδη, Δήμαρχο Κατερίνης για τις ευχές που μας απέστειλε.

Τον αντιδήμαρχο τεχνικών έργων Κ. Μπουρονικο Νικόλαο(ακούραστος εργάτης ο οποίος έχει βάλει αρκετά "λιθαράκια" στον τόπο μας ).

Τον Ευγένιο Ολύμπιο με την πάντα σε ετοιμότητα κάμερά του.

Τους Φωτίου Χρήστο και Χαρισόπουλο Ανδρέα, ιδιοκτήτες καταστημάτων είδη αλιείας.

Τον εκπρόσωπο της λέσχης Καταδρομέων και Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας κο Κετσιότζογλου Τριαντάφυλλο.

Τη διεύθυνση του ξενοδοχείου Litohoro Olympus Resort για το υψηλό επίπεδο παροχής φιλοξενίας της εκδήλωσης μας καθώς και το προσωπικό του για το άψογο σέρβις και την ετοιμασία ποιοτικών εδεσμάτων.

Τους δωροθέτες μας, ντόπιους και ξένους (μακρύς ο κατάλογος τους)κόντρα στους χαλεπούς καιρούς.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ


ΤΟ Δ.Σ