Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΜΕΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ: Ο Κων/νος Γιάντσιος, απαντά στους δυο [αντιδημάρχους] του δήμου Δίου - 0λύμπου, της ενότητας του ανατολικού Ολύμπου...!




ΕΠΙ Α.ΧΟΝΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Κ.ΓΙΑΝΤΣΙΟΥ ΤΑ ΔΥΟ 5Χ5
ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ . ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΝΕΙΣ
ΛΕΠΤΟΚΑΡΙΤΗΣ... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ...!



ΜΕΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ: Ο Κων/νος Γιάντσιος, απαντά στους δυο [αντιδημάρχους] του δήμου Δίου - 0λύμπου, της ενότητας του ανατολικού Ολύμπου...!

κ.κ.. [ αντιδημάρχοι ] Σεβασμός : Ζούμε σε μια κοινωνία που κανείς δεν είδε, δεν άκουσε, δεν ήξερε τίποτα... !!!!!!!!
Γι αυτό πάνε δυο χρόνια, και μας παρουσιάζετε, μια εικόνα εξαθλίωσης του δήμου Δίου – Ολύμπου, από ό,τι τη πραγματική …! Είναι ανούσιο να ασχολείστε ακόμη γιατί εμείς πήγαμε το ΚΑΠΗ, εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη… Έλεος… ! Επίσης η επιτήρηση ,μοιάζει με προκλητικά κακόγουστο αστείο, και με μια άθλια πολιτικάντικη φιλολογία . Όχι μόνο από εσάς, αλλά και από το ίδιο το υπουργείο εσωτερικών ...! Ωστόσο όλη αυτή η ιστορία φαίνεται να μπάζει από παντού…!
Με δυο λόγια, η κινητικότητα του υπουργείου εσωτερικών, ήταν προς την σωστή κατεύθυνση, με την εφαρμογή του Καλλικράτη. Η γρήγορη, όμως εφαρμογή του , κατέταξε μεταξύ άλλων, τον διαμαντένιο δήμο, λανθασμένα σε επιτήρηση, τον δήμο Δίου - Ολύμπου. Αυτό έγινε γύρω από το θεαθήναι και όχι για τον ίδιο τον δήμο. Λίγο μας ενδιαφέρει επί της ουσίας, εάν το υπουργείο γνωρίζει την πραγματικότητα ,τις ανάγκες ,και τη δυναμική του δήμου… Μας παίρνει όμως ο πόνος όταν εσείς οι παντογνώστες, δεν ακούτε…!
Είναι καταφανείς ότι οι υποδομές, των πρώην διοικήσεων επί Καποδίστρια .Σε σχέση με τους μεγάλους ρυθμούς ανάπτυξης στον τουρισμό, τις ακτές Ολύμπου, τον Όλυμπο ,τους αρχαιολογικούς χώρους το Δίον, και τα Λείβηθρα την πόλη του Ορφέα, το Κάστρο ,τους παραδοσιακούς οικισμούς, τον Πλαταμώνα, τη Λεπτοκαρυά, το Λιτόχωρο, από τη Βροντού μέχρι τους Ν. Πόρους ,είμαστε ο διαμαντένιος δήμος, και με υψηλές, παροχές υπηρεσιών, προπαντός στον λαμπρό ιδιωτικό τομέα, σε συνεργασία .Είμαστε η [πρεσβεία] της Ελλάδος, στα μάτια των επισκεπτών… συνέλθετε …και εσείς και τα υπουργεία … !
Το υπουργείο εσωτερικών ,όφειλε να ξέρει συνολικά, και επακριβώς, τα θετικά αλλά και τα αρνητικά. Και προπαντός, την ιδιαιτερότητα του πρώην δήμου ανατολικού Ολύμπου. Ως εκ τούτου επιφυλάσσουμε, εάν στην Αθήνα γνωρίζουν επακριβώς, τις ανάγκες, αλλά και τις δυνατότητες μας, όπως και τις υποδομές, που δημιουργήσαμε στο παρελθόν, εδώ στην ενότητα του ανατολικού Όλυμπου . Υποδομές οι οποίες, τουλάχιστον για τα επόμενα εκατό χρόνια, θα αρμονίζουν παράλληλα και με την ανάπτυξη...!
ΝΤΟΥΖ : ΕΠΙ Α.ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Κ.ΓΙΑΝΤΣΙΟΥ
ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΑΣΥΝΤΉΡΗΤΑ
ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΜΈΝΑ ΝΤΟΥΖ...! ΓΙΑΤΙ...;;;
Είναι τόσο θλιβερό, ζούμε σε έναν τόπο, όπου τα υπουργεία τα οποία επικαλείστε , είναι δυστυχώς τηλεθεατές, ικανοποιημένοι από την εικονική πραγματικότητα. Το 1998,δεν ήταν το ίδιο υπουργείο εσωτερικών , το οποίο εφάρμοσε τον Καποδίστρια και δεν γνώριζε ,ότι ο δήμος ανατολικού Ολύμπου. Πέραν ότι είχε 9.500 πληθυσμό τους δημότες του , είχε και άλλους 9.500 πληθυσμό ετεροδημότες . Επί πλέον 6 μήνες τουρισμό ,με αποκορύφωμα τα Σαββατοκύριακα της υψηλής περιόδου, να φτάνουν ακόμη και τις 300.000 επισκέπτες τον αριθμό .
. Ως εκ τούτου, μας θεσμοθέτησε : τον Καποδίστρια , για 12 ολόκληρα χρόνια με μια μικρή διοίκηση …;;; με πληθυσμό κάτω των 10.000 δημοτών…;;; Οι μήπως το έκανε για να ξεπεράσουν ακόμη και τον εαυτό τους οι πρώην δημοτική σύμβουλοι, και οι πρώην τρεις δήμαρχοι Δ. Βράνος Ι. Τσαρούχας και Α. Χονδρόπουλος …;;;
Μας λέτε ανούσια, και με περίσσιο αέρα εξουσίας για την επιτήρηση και για τα υπουργείο…! Ποιο αυτό που δεν γνώριζε τον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων που πλήρωνε .Η αυτό που δεν γνώριζε ότι υπάρχουν 700 τυφλοί στη Ζάκυνθο˙ .Η αυτό που δεν γνωρίζει τους 40.000 ελεεινούς απατεώνες που καταληστεύουν χρόνια τον δημόσιο πλούτο και τους χορηγεί κανονικά τα παράνομα επιδόματα, ενώ ξέρει να βρίσκει τους συνταξιούχους για να τους ληστεύει τις συντάξεις.
Άραγε, θα είναι λογικό να δώσετε συγχαρητήρια στις διοικήσεις που διαδέχτηκαν το Νότο ,μετά το 1998 Δ. Βράνο, Ι. Τσαρούχα, και Αστέριο Χονδρόπουλο, οι οποίοι παρόλα αυτά, άφησαν και υποδομές, και σχεδιασμό, για το μέλλον,… δεν θα ήταν σεβαστό να δούμε την πραγματική εικόνα…;.
Η ιστορία επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά, Για την απογοήτευση, πάνω στην οποία στηρίχτηκε ο προεκλογικός σας ,και μετεκλογικός σας διαταραγμένος ψυχισμός... είναι ευκαιρία να ακούσετε την φωνή της καρδιάς σας, είναι ο μόνος τρόπος να νιώσετε το ψέμα που έρεε αυθόρμητα και εκστομίστηκε ασυναίσθητα, προεκλογικά με πρωτοφανή φυσικότητα… και θα νιώσετε ότι δεν σας φταίει ούτε ο Γιάντσιος ούτε ο Χονδρόπουλος. Εσείς οι δυο [ αντιδημάρχοι ]
Όσο αφορά τον πρώην αντιδήμαρχο , του πρώην δήμου ανατολικού Ολύμπου κ. Κων/νο Γιάντσιο, εις τον οποίο αναφέρεστε αυτός συγχωρεί τους πολιτικούς του αντιπάλους , βάζοντας πάνω απ’ όλα τους νόμους ,και το συμφέρον του τόπου.

Προφανώς η κατηγορίες σας κατά του Κ. Γιάντσιου πέρα από την αντιπολιτευτική σας διάθεση, η ερμηνεία σας είναι ανθελληνικής προελεύσεως…!!!!!
Σε ένα ολιγαρχικό καθεστώς, θα με είχατε φάει «λάχανο» από χρόνια.
Αύριο η συνέχεια : …Κίνημα Ειρήνη Έρωτας Περιβάλλον
Κων/νος Γιάντσιος πρώην αντιδήμαρχος πρώην δήμου ανατολικού Ολύμπου