Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Το Σάββατο 7 Μαρτίου 2012, από τις 7:00 το πρωί, η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας οργανώνει τη διάθεση 67 τόνων ρυζιού σε 2.489 οικογένειες στην Κ

Οδηγίες για την διανομή του Σαββάτου (ρύζι)

Image

Φίλη, φίλε της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας

Η παρούσα επιστολή απευθύνεται σε όλες και σε όλους εσάς που έχετε παραδώσει και επιβεβαιώσει μια παραγγελία για ρύζι τύπου "Καρολίνα" που θα διανεμηθεί το Σάββατο 7 Απριλίου 2012, από τις 07:00 το πρωί στο χώρο της εμποροπανήγυρης Κατερίνης.

Η τιμή της συσκευασίας των 5 κιλών και 600 γραμμαρίων, όπως γνωρίζετε, ανέρχεται στα 0,89 € ανά κιλό ή 5 € η συσκευασία και η διάθεση θα γίνει από παραγωγό της Χαλάστρας Θεσσαλονίκης.

Μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής, θα λάβετε ένα SMS στο οποίο θα αναφέρεται η ακριβής ώρα παραλαβής της δικής σας παραγγελίας. Σας παρακαλούμε πολύ να τηρήσετε αυτή την ώρα οπωσδήποτε, ειδάλλως θα δημιουργηθεί χάος, αφού είναι αδύνατον οι 2.499 οικογένειες να εξυπηρετηθούν ταυτόχρονα.

Σας παρακαλούμε να ελέγξετε τώρα, αν το όνομά σας βρίσκεται στην κατάσταση με τις επιβεβαιωμένες παραγγελίες:

Διαβάστε περισσότερα...

67 τόνοι ρύζι θα παραδοθούν σε 2.489 οικογένειες στην Κατερίνη

Image

Καταναλωτές από Κατερίνη, Βέροια και Κοζάνη ήρθαν σε συνεννόηση μεταξύ τους, «ένωσαν» τις δυνάμεις τους και αγόρασαν περισσότερους από 100 τόνους ρύζι «Καρολίνα» προς 0,89 € το κιλό, το οποίο στα Σούπερ Μάρκετ φτάνει, συσκευασμένο, μέχρι και τα 2,80 € το κιλό!

Το Σάββατο 7 Μαρτίου 2012, από τις 7:00 το πρωί, η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας οργανώνει τη διάθεση 67 τόνων ρυζιού σε 2.489 οικογένειες στην Κατερίνη. Πρόκειται για την 4η ομαδική παραγγελία που πραγματοποιούν οι πολίτες της Πιερίας, εξασφαλίζοντας εξαιρετικά χαμηλές τιμές για την αγορά βασικών προϊόντων διατροφής μακράς διαρκείας. Η μαζική παραγγελία, όπως και οι τρεις προηγούμενες, πραγματοποιήθηκε μέσω διαδικτύου, ενώ αξίζει να σημειωθεί, πως η επιλογή του παραγωγού έγινε μέσα από δημόσια διαβούλευση. Τους όρους συνομολόγησης της πώλησης του προϊόντος έχει συντάξει ο νομικός σύμβουλος της ομάδας κ. Δ. Σιανίδης, έχουν υπογραφεί από τον παραγωγό και βρίσκονται αναρτημένοι στον ιστοχώρο της ομάδας.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι όροι πώλησης 67 τόνων ρυζιού στην Κατερίνη
05.04.12

Image

ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΩΛΗΤΡΙΑΣ - ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΟΡΩΝ ΠΩΛΗΣΗΣ

Ο παρακάτω υπογράφων Σταύρος Μπέγκας του Γεωργίου κάτοικος Χαλάστρας Θεσ/νίκης, ενεργώντας στην παρούσα με την ιδιότητα του Προέδρου – Διευθύνοντος Συμβούλου και νομίμου εκπροσώπου της εταιρίας με την επωνυμία: «Σταύρος Γ. Μπέγκας Α.Ε.», στο εξής αποκαλουμένης: «πωλήτριας», η οποία εδρεύει στη Χαλάστρα Θεσ/νίκης και έχει ΑΦΜ 094530999 της Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Θεσ/νίκης, και λαμβάνοντας υπόψη την προς την εταιρία, μαζική παραγγελία από καταναλωτές της Πιερίας, ποσότητας περίπου εξήντα επτά χιλιάδων κιλών (67.000 κιλών) ρυζιού τύπου «Καρολίνα», δηλώνω και αποδέχομαι για λογαριασμό της αντιπροσωπευομένης από εμένα πωλήτριας εταιρίας, τα παρακάτω:

Διαβάστε περισσότερα...

Αναβάλλεται η Λαϊκή Συνέλευση «Κόντρα στο ρεύμα»

Image

Έπειτα από συνάντηση της συντονιστικής επιτροπής και των δικηγόρων του «ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ», το απόγευμα της Τετάρτης 4/4, αποφασίστηκε, όπως η προγραμματισμένη γι’ αυτή την εβδομάδα Λαϊκή Συνέλευση να μετατεθεί για την πρώτη ή δεύτερη εβδομάδα μετά το Πάσχα.

Λόγω της ασάφειας που επικρατεί το τελευταίο διάστημα, μετά από ανακοινώσεις από την πλευρά του Υπουργείου Οικονομικών, για πιθανό συμψηφισμό από την ΔΕΗ του ποσού που πληρώνουμε για το ρεύμα με το «χαράτσι», καθώς επίσης και από το νέο πρόβλημα που προέκυψε με την πληρωμή ή όχι του τέλους για τις Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας, λόγω της κατάργησης του Ν. 2773/99, θεωρήσαμε ότι είναι προτιμότερο να προλάβουν να ενημερωθούν οι νομικοί, όσο καλύτερα γίνεται, για να μπορέσουν να απαντήσουν στα ερωτήματα των πολιτών.

--

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 19, Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 31906 / Φαξ 23510 34 174
info@otoposmou.gr - www.otoposmou.gr

Ακολουθείστε μας στο Twitter
Βρείτε βίντεο από τις δράσεις μας μας στο YouTube

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε με μήνυμά σας αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά email από το ιστολόγιό μας.
«Σύμφωνα με το άρθρο 14 του Νόμου 2672/98 (ΦΕΚ 290 τεύχος Α) και την οδηγία 2002/31/CE της ΕΕ, το e-mail αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί spam διότι περιέχει τα στοιχεία του αποστολέα και δυνατότητα διαγραφής από τη λίστα παραληπτών.»

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ!!!
Αν θελήσεις να προωθήσεις ένα μήνυμα ΔΙΑΓΡΑΨΕ όλες τις διευθύνσεις που φανερώνουν από ποιον το έλαβες και ποιοι ήταν οι άλλοι παραλήπτες του.
ΕΠΙΣΗΣ: αν έχεις πολλούς παραλήπτες, βάλε τις διευθύνσεις των παραληπτών στο πεδίο "Ιδιαίτερη Κοινοποίηση" (bcc) και όχι στα πεδία "Προς" (to) ή "Κοινοποίηση" (cc) έτσι ώστε να μην φαίνεται η διεύθυνση κανενός από τους παραλήπτες.