Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Νομού Πιερίας


Πρόσκληση συνάντησης στην κάλπη της 6ης Μάη και στους καθημερινούς αγώνες για την ακύρωση του μνημονίου και των αντιλαϊκών πολιτικών απηύθυναν η πολυμελής αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές Ζάννα Γρηγόρη και Μάντζιο Αντώνη σε περιοδεία τους σε Κονταριώτισσα, Δίον και Καρίτσα.
H πρωτοφανής αποδοχή του κόσμου για τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, στέλνει μήνυμα ότι οι πολιτικές που εφαρμόστηκαν από τη συγκυβέρνηση του μνημονίου μπορούν να ανατραπούν. Τα αδιέξοδα των κατοίκων των χωριών και των κωμοπόλεων είναι ιδιαίτερα αισθητά, αφενός από την τραγική έλλειψη υποδομών, αφετέρου από την απαξίωση της γεωργίας- κτηνοτροφίας.
Σοβαρή υποστήριξη αποδείχθηκε ότι έχουν και οι προτάσεις για την αγροτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ οι οποίες συνοψίζονται στη δημιουργία τράπεζας ειδικού σκοπού για τη μικρομεσαία αγροτιά, ρύθμιση δανείων, βραχυπρόθεσμος χαμηλότοκος δανεισμός για συνέχιση της γεωργικής παραγωγής, πάγωμα πλειστηριασμών, έκδοση καλλιεργητικής κάρτας, ριζικός αναπροσανατολισμός της γεωργικής παραγωγής και διάθεσης με πρωταγωνιστή τον παραγωγό.