Σάββατο 12 Μαΐου 2012

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΠΟ-ΔΡΑΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ



Η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας για άλλη μια χρονιά συμμετέχει στην πανελλήνια κινητοποίηση της αυξανόμενης ποδηλατικής κοινότητας και διοργανώνει Ποδηλατοπορεία στην πόλη της Κατερίνης.

Κάθε χρόνο εδώ και 5 χρόνια ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα συντονιζόμαστε και ενώνουμε τις φωνές μας προβάλλοντας το ποδήλατο ως εναλλακτικό μέσο αστικής και περιαστικής μετακίνησης και ως την λύση για να αλλάξει πρόσωπο η πόλη μας, λύνοντας τα κυκλοφοριακά προβλήματα και όχι μόνο.

Η 5η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία που πραγματοποιείται την Κυριακή 13 Μαΐου ταυτόχρονα σε περισσότερες από 30 πόλεις της χώρας είναι η κορυφαία συλλογική πράξη διεκδίκησης της ποδηλατικής κοινότητας για το αυτονόητο.

Ζητούμε να αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα το θέμα της βιώσιμης κινητικότητας με επίκεντρο το ποδήλατο στην πόλη μας όπως κατά καιρούς έχει προαναγγελθεί από τον δήμο.

Σύλλογοι, μέλη της ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟ-ΔΡΑΣΗΣ και φίλοι του ποδηλάτου δίνουμε ραντεβού την Κυριακή στις 12:00 στην πλατεία Ελευθερίας για την 5η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία. Το σώμα των ποδηλατών θα κινηθεί προς την Παραλία Κατερίνης και θα επιστρέψει στην πλατεία Ελευθερίας όπου θα τερματίσει η πορεία.

Με την συνδρομή της τροχαίας και της δημοτικής αστυνομίας έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Παρόλ’ αυτά, κατά τη διάρκεια της πορείας ο καθένας έχει την ευθύνη της μετακίνησής του και οι ανήλικοι συμμετέχουν μόνο με συνοδεία ενηλίκου.

Παρακαλούμε να φροντίσετε για τις ανάγκες σας και να διαθέτετε καπέλο για τον ήλιο και ό,τι ο καθένας θεωρεί απαραίτητο.

Παρακαλούμε να είστε στον χώρο συνάντησης 15-30 λεπτά πριν την έναρξη.

Σημειώνεται ότι για την συμμετοχή σας στην ποδηλατοπορεία όπως και σε κάθε άλλη δράση του συλλόγου δεν χρειάζεται να είστε μέλος. Όλες οι δράσεις είναι ανοιχτές σε οποιονδήποτε θέλει να συμμετέχει.

Αυτήν την Κυριακή ψηφίζουμε ΠΟΔΗΛΑΤΟ!!!

Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας

Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία στην Κατερίνη και σε άλλες 29 πόλεις Κυριακή 13 Μαΐου 2012 στις 12:00 στην πλατεία Ελευθερίας.


Βίντεο από την περσινή πανελλαδική ποδηλατοπορεία: