Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Το καλοκαίρι που είναι προ των πυλών αλλά και η...μεσημεριανή μελέτη φαίνεται ότι ανέβασε την αδρεναλίνη της Ελεονώρας Μελέτη.

Πήρε λοιπόν τα βουνά και τις λίμνες και αποφάσισε να επιδοθεί στο καλοκαιρινό της χόμπι. Το σκι.



Έτσι ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ! εντόπισε την παρουσιάστρια με πλήρη εξοπλισμό να σκίζει τα νερά της λίμνης Καϊάφα. Η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με την παρέα της το περασμένο Σαββατοκύριακο έκανε μία μίνι-απόδραση στην περιοχή της Ζαχάρως προκειμένου να απολαύσει τον καλό καιρό και τις υψηλές θερμοκρασίες.



Οι απαραίτητες φωτογραφίες με τα νέα της μαγιό – μετρήσαμε τρία – όλες τις πόζες σε ανφάς, προφίλ και όχι μόνο έδειξαν για μια ακόμα φορά το καλογυμνασμένο κορμί της παρουσιάστριας. «Ζω για τα έντονα αθλήματα και την περιπέτεια» είχε πρόσφατα γράψει στο προσωπικό της blog η Ελεονώρα Μελέτη που δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη της για τα σπορ.



Φέτος το καλοκαίρι η Ελεονώρα Μελέτη αποφάσισε να εξερευνήσει τη μαγεία ενός ακόμα θαλάσσιου σποτ. Έχει ήδη ξεκινήσει μαθήματα wind surf που είναι η νέα φετινή της λατρεία. «Με τη μία, με τη δεύτερη, με την τρίτη, έκανα μόνη μου 25 μέτρα...» είπε. Της ευχόμαστε και στα πρώτα...μίλια!