Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ "Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙΑ"

Συναδέλφισσα - Συνάδελφε
Σε καλούμε στην Εκλογοαπολογιστηκή συνέλευση του συνδικάτου, που θα γίνει στις 27 Μαΐου στην αίθουσα του Εργατικό Κέντρο Κατερίνης ώρα 11πμ.
Θέματα. Διοικητικός απολογισμό, και εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την πραγματοποίηση των αρχαιρεσιών του σωματείου.
Συναδέλιφισσα - Συνάδελφε
Η βάρβαρη πολιτική του κεφαλαίου, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για την κατάργηση ότι απέμεινε από τα δικαιώματα των εργαζομένων τα όποια κερδήθηκαν με θυσίες και αίμα.
Το κεφάλαιο και οι Κυβερνήσεις του βιάζονται να τελειώνουν με όλα αυτά. Θέλουν εργάτες φθηνούς, χωρίς δικαιώματα στην υπηρεσία των καπιταλιστών. Να δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί. Για τον λόγο αυτών δημιούργησαν ένα πλέγμα αντεργατικών νόμων, που παραδίνουν την εργατική τάξη, χειροπόδαρα δεμένη στους καπιταλιστές. Νόμοι Όπως εκείνοι των ελαστικών μορφών απασχόλησης,της εκ περιτροπής εργασία, της μερική απασχόληση, της κατάργηση των κλαδικών ΣΣΕ, τη μείωση μισθών, της ανασφάλιστης δουλειάς της απελευθέρωσης των απολύσεων της ανατροπής του ασφαλιστικού, είναι μόνο ορισμένοι αντιδραστικοί νόμοι που ψήφισαν οι κυβερνήσεις του κεφαλαίου .Οι χώροι δουλειάς μέρα με την μέρα μετατρέπονται σε γκέτα όπου κυρίαρχη ο φόβος. Τα κοινωνικά αγαθά, όπως υγεία, παιδεία, πρόνοια, ρεύμα, νερό, κλπ, μπαίνουν στην μέγγενη της εμπορευματοποίησης, και γίνονται απαγορευτικά για την λαϊκή οικογένεια. Ο πλούτος που παράγει η εργατική τάξη τον κλέβουν μια χούφτα καπιταλιστές που κατέχουν τα μέσα παραγωγής παράνομα.
Συνάδελφισσα - Συνάδελφε
Μπροστά μας έχουμε να δώσουμε πολλές μάχες για να μην επιτρέψουμε να καταργηθούν οι κλαδικές Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας. Για να μην υπογράψει κανένας εργαζόμενος ατομική σύμβαση. να μην αποδεχτούμε καμία μείωση μισθών, απολύσεις, κλπ. Η πάλη για αυξήσεις στους μισθούς, τα επιδόματα, η κατάργηση των χαρατσιών, και η φορολογία 45% στο μεγάλο κεφάλαιο, πρέπει να μπει στο επίκεντρο της πάλης. Η κλαδική σύμβαση που υπόγραψε η ταξική ομοσπονδία ποτών και τροφίμων, χωρίς μειώσεις μισθών είναι η απόδειξη, ότι ο αγώνας φέρνει αποτέλεσμα . Αυτό είναι απολύτως ρεαλιστικό, αν όλοι οι εργαζόμενοι οργανωθούν στο Συνδικάτο, και οργανώσουμε των αγώνα μας , επιχείρηση την επιχείρηση. Μόνο έτσι τα πράγματα θα πάρουν άλλη τροπή. Τότε θα λουφάξουν, οι εργοδότες και οι κυβερνήσεις τους.
Εμείς έχουμε τη δύναμη. Εμείς θα τους ανατρέψουμε.
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν ΠΙΕΡΙΑΣ 27 ΜΑΙΟΥ ΩΡΑ 11 ΠΜ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
ΤΗΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑΣ . 6985647355- 6976214440