Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

"ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΣΤ


Στιγμιότυπο, όπου ως τιμή στη μνήμη της 19ης Μαϊου και της γενοκτονίας των Ποντίων μέλη των ποντιακών νεολαιών συλλόγων της Πιερίας έπαιξαν ζωντανά στην εκπομπή όπου καλεσμένος ήταν ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Διονύσης Ψωμιάδης.
«ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ» με τον Δημήτρη Κεραηλίδη κάθε Κυριακή βράδυ στις 10 στην ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ της Κεντρικής Μακεδονίας.
Στο …μικροσκόπιο της εκπομπής το πρόβλημα των 6 ομάδων που δεν έχουν πάρει την αδειοδότηση εν όψει νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. ΑΕΚ, ΑΡΗΣ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΟΦΗ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.
Εκτός από το επίμαχο αυτό θέμα της επικαιρότητας θα διερευνήσει και το «ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ …ΦΑΝΕΛΑ» αν κι εφόσον υπάρχει, αλλά και αν εν μέσω κρίσης μπορεί να παίξει ρόλο στο αύριο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.
Καλεσμένοι της εκπομπής στο μοναδικό talk show στην Β. Ελλάδα είναι ο Διδάκτωρ Αθλητικού Δικαίου και εκ των συντακτών του αθλητικού νόμου, Ανδρέας Μαλάτος, ο Dr Aναστάσιος Σταλίκας κλινικός ψυχολόγος, ο Σταύρος Διαμαντόπουλος πρ. προπονητής Ολυμπιακού, ΆΡΗ, Λεβαδειακού, Εδεσσαϊκου, Ολυμπιακού Βόλου. Στο πάνελ υπάρχει πάντοτε και προπονητής ακαδημιών, αλλά και εκπρόσωπος φιλάθλων – τηλεθεατών.
Η εκπομπή «ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ» μετακόμισε εδώ και μικρό χρονικό διάστημα από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη και ευελπιστεί να δώσει το δικό της στίγμα στην αθλητική ενημέρωση της Β. Ελλάδας…
«ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ» με τον Δημήτρη Κεραηλίδη, από την Μακεδονία για όλη την Ελλάδα κι απ το διαδίκτυο στη διεύθυνση www.diontv.gr
Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 10.30 ΤΟ ΠΡΩΙ.