Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Μήνυμα του Τρύφωνος Ολύμπιου για την οικονομική ενίσχυση των Προμηθείων


Άνοιγμα τραπεζικού λογ/σμού – όροι και προϋποθέσεις ανάληψης

.

Αγαπητοί Προμηθειείς

Οι καιροί είναι δύσκολοι αλλά και προκλητικοί για την εν γένει ύπαρξή μας ως αυτοπροσδιοριζόμενου λαού. Έγκειται σε μας να επιλέξουμε και να επιμείνουμε στην ταυτότητά μας. Τα ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ είναι και μπορούν να γίνουν περισσότερο ένας πόλος ταυτότητας και ελευθερίας, μια φλόγα ελπίδας και ίσως μια αφετηρία για κάτι καινούργιο. Γι’ αυτό φέτος τα ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ αφιερώνονται στο όνομα του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΛΑΟΥ.

Για την οργάνωση των Προμηθείων ξοδεύονται τρεις με πέντε χιλιάδες κάθε χρόνο και αυτά προέρχονται από μικρές ή μεγαλύτερες δωρεές. Η παρούσα οικονομική καταρράκωση έχει επιφέρει προβλήματα στο Ταμείο των Προμηθείων, γι’ αυτό εγκαινιάζουμε έναν τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο, όποιος μπορεί, να καταθέτει έστω και δύο ευρώ.

Στοιχεία Λογαριασμού:

Τρύφων Ολύμπιος EUROBANK 0026-0222-83-0101412014

Από αυτό τον λογαριασμό δεν θα γίνουν αναλήψεις μέχρι τα Προμήθεια. Την πρώτη ημέρα των Προμηθείων Πέμπτη 28 Ιουνίου θα γίνει τραπεζική ενημέρωση που θα δείχνει την κίνηση, θα κυκλοφορήσει το βιβλιάριο δημοσίως, θα εκλεγεί μια επιτροπή η οποία την επομένη, Παρασκευή 29 Ιουνίου θα κάνει την ανάληψη για να πληρωθούν οι ανάγκες.

Λίγα ευρώ από πολλούς λύνουν το πρόβλημα. Ας μην το αμελήσουμε, υπάρχει ανάγκη!

Με εγκαρδίους προμηθεϊκούς χαιρετισμούς

Τρύφων Ολύμπιος