Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Ο κ. Αντώνης Σαμαράς τόνισε την ανάγκη επενδύσεων λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ θα φάω τα σίδερα, θα γυρίσω όλο τον κόσμο προκειμένου να έρθουν στην Ελλάδα επενδύσεις»




«Φοβάμαι ότι υπάρχει μία κρυφή ατζέντα φόρων στην υπόθεση που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ και οφείλω να το πω στον ελληνικό λαό» τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στη συνέντευξη που παραχώρησε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ. ... Πρόσθεσε, επίσης, «και για τις καταθέσεις, αυτό που είπανε και για τους έκτακτους φόρους που δηλώσανε ότι θα υπάρξουν, είπαν για παράδειγμα ότι θα δοθεί έκτακτος φόρος σε όσους έχουν εισοδήματα πάνω από 50.000 ευρώ. Και για να καταλάβετε τις δουλειές στο γόνατο κάνανε κι όχι κοστολογημένα πράγματα, οικονομικά όπως πρέπει, είπαν ότι αυτοί είναι 750.000. Και ζήτησα από τον Χρ. Σταϊκούρα να βρει πόσοι είναι, από το υπουργείο Οικονομικών δηλωμένα κι έβγαλε ότι είναι 33.000».

Ο κ. Αντώνης Σαμαράς τόνισε την ανάγκη επενδύσεων λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ θα φάω τα σίδερα, θα γυρίσω όλο τον κόσμο προκειμένου να έρθουν στην Ελλάδα επενδύσεις».