Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Το άλμπουμ "Touch me" είχε πουλήσει το 1986 περί τους 40 εκατομμύρια δίσκους και να έχει γίνει το Νο1 τραγούδι σε 17 χώρες του κόσμου.


Το sex-symbol της δεκαετίας του '80 - τη Σαμάνθα Φοξ του «I wanna touch your body» των ντισκοτέκ των 80's βρέθηκε  εν μέσω νεροποντής, με λιμουζίνα τεραστίων διαστάσεων στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, προκαλώντας κυκλοφοριακό χάος.
Αφορμή για την απρόσμενη και εντυπωσιακή έλευση της ποπ σταρ είναι οι....
δυο συναυλίες που δίνει -στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής περιοδείας της- σε κλαμπ της Καλλιθέας Χαλκιδικής.


Η αειθαλής σταρ (πέρασαν περισσότερα από 30 χρόνια από κείνο το τόπλες ολοσέλιδο της «ιστορικής» σελίδας 3 της ταμπλόιντ «Sun» της πατρίδας της που «στόλισε» πολλά εφηβικά δωμάτια της εποχής) μίλησε για τα πάντα στη συνέντευξη της στη Θεσσαλονίκη.
Μίλησε για τους γκέι γάμους: «Θα ήθελα όλος ο κόσμος να ζει ελεύθερος αυτό που τον ευχαριστεί», αλλά απέφυγε να μιλήσει για τον φημολογούμενο δικό της με την μάνατζερ της Μάρα που τη συνόδευε πιστά και στη Θεσσαλονίκη. 


Όσον αφορά την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, διάσημη σταρ εξέφρασε την συμπάθεια της για τους Έλληνες. «Έχω συγγενείς στη Ζάκυνθο και καταλαβαίνω την ελληνική τραγωδία» είπε η Φοξ και δήλωσε ότι ελπίζει οι Ευρωπαίοι ηγέτες να δείξουν κατανόηση και να βοηθήσουν.
Το άλμπουμ "Touch me" είχε πουλήσει το 1986 περί τους 40 εκατομμύρια δίσκους και να έχει γίνει το Νο1 τραγούδι σε 17 χώρες του κόσμου.