Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

"Να έρθει να την κάνει μόνος του" ...

Φωτιές άναψε στο τοπικό στρατόπεδο της ΝΔ η πρόθεση του Αντώνη Σαμαρά να πραγματοποιήσει ανοιχτή συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη την τελευταία εβδομάδα της προεκλογικής εκστρατείας.

Με...

δηλώσεις του στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, υπεύθυνος της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ στην Βόρεια Ελλάδα δηλώνει κάθετα αντίθετος στο ενδεχόμενο μιας ανοιχτής συγκέντρωσης.


«Ας έρθουν να την κάνουν μόνοι τους. Μία ανοιχτή συγκέντρωση δεν έχει να προσφέρει τίποτα. Μόνον κακό θα κάνει», σημείωσε ο κ. Ψωμιάδης.

Όπως ανέφερε ο ίδιος αντιπροτείνει τρείς αφίξεις του Αντώνη Σαμαρά στην ανατολική, την δυτική Θεσσαλονίκη και τον Λαγκαδά, όπως επίσης και μία βόλτα του προέδρου της ΝΔ στην Θεσσαλονίκη με στοχευμένες επισκέψεις.

Δημόσια τοποθέτηση Ψωμιάδη κατά των συγκεντρώσεων

Υπενθυμίζεται πως στις 22/05/2012 στην πρώτη συνέντευξη τύπου που έδωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ως «αρχιστράτηγος» της προεκλογικής εκστρατείας, είχε δώσει το στίγμα τονίζοντας σε όλους τους τόνους που δεν θα γίνουν προεκλογικές συγκεντρώσεις, με τον ίδιο να είναι αντίθετος προς αυτές.


Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα από τη συνέντευξη τύπου.