Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΤΩΡΑ!!!


Σήμερα όλοι οι Ελληνες,δυστυχώς ΚΑΙ η παγκοσμιότητα,παρακολούθησαν επί του τηλεοπτικού "μπερντέ" την απομυθοποίηση ένος ολόκληρου διαχρονικού ΣΑΠΙΟΥ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ πολιτικού συστήματος!
Είχα προμηνύσει για τα "φυσικά επακόλουθα" της χρήσης των άκρων!Είχα καταγγείλει από πολύ νωρίς την τέχνη των ενόχων να δημιουργούν ενόχους για χρήση!Συνέβησαν,λοιπόν,σχεδόν σαν από "παραγγελιά" κωμικοτραγικά πράγματα!
Ξαφνικά,οι εκμεταλλευόμενοι την οργή των Ελλήνων πολιτών,ως "κοινοβουλευτικοί άνδρες" πλέον,επιτίθενται ΔΗΜΟΣΙΑ στην Δημοκρατία,μια Δημοκρατία γιαλαντζί και του αισχίστου,βέβαια,είδους!
Με "παυλόπουλους" και λοιπούς,παρόντες αλλά απαθείς,και εκ των υστέρων κατά δήλωσή τους "λέοντες" υποκριτές,παρακολουθήσαμε την τεράστια ΞΕΦΤΙΛΑ της ίδιας της Ψυχής μας!
Οι συνέλληνες,βέβαια,που ψήφισαν την "Χρυσή Αυγή" σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν είναι όλοι τους ομόψυχοι ενός Κασιδιάρη!Εχουν,σίγουρα,την ευθύνη της επιλογής τους αλλά,επιμένω,πως δεν είναι σύμφωνοι με ανούσιες,επιδεικτικές,ίσως μέχρι και προβοκατόρικες τακτικές και πράξεις!
Ανάγκη ΠΡΩΤΗ,λοιπόν,να μην σκοτώσουμε την Δημοκρατία στο ίδιο της το λίκνο και μετά θαυματικά να πασχίσουμε δήθεν να την...αναστήσουμε αλλά να την εγχειρήσουμε εν ζωή!
Το ΣΑΠΙΟ του μέχρι τώρα άθλιου δικομματισμού οφείλουμε να αφαιρέσουμε και όχι συλλήβδην την Δημοκρατία!
Αυτή,λοιπόν,η τραγωδία ας είναι,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,μια ευκαιρία της Δημοκρατίας και όχι πάλι ευκαιρία των αθλίων που απομυζούν την κοινωνία και την πατρίδα διά του "δημοκρατικού" τους προσωπείου!
Καιρός να εκλείψει το ΣΑΠΙΟ και το ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ από την ζωή μας!
Αποφασίστε το ΤΩΡΑ!
Η Ελλάδα και ο λαός της ψυχορραγούν!
Εγκαταλείψτε,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,τις τραγικές γνωματεύσεις!
Αδράξτε το ΝΥΣΤΕΡΙ!
ΤΩΡΑ!!!