Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Miss Playboy Πορτογαλίας, Σάρα Σάντος, η οποία πρωταγωνίστησε πρόσφατα σε μία φωτογράφηση -επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ- για το ημερολόγιο του συλλόγου.

Το φίνις της φετινής σεζόν δεν βρήκε τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ να πανηγυρίζουν κάποιον τίτλο (το πρωτάθλημα κατέληξε στα χέρια της ΑΕΛ και το Κύπελλο στην Ομόνοια), όμως ουδείς μπορεί να ισχυριστεί ότι θα πάνε στις παραλίες με άσχημες αναμνήσεις.





Η προφανής αιτία είναι φυσικά η εκπληκτική πορεία του ΑΠΟΕΛ μέχρι τους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ (πρώτη κυπριακή ομάδα που φτάνει τόσο ψηλά στην.....
κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση) όμως υπάρχει και κάτι ακόμα για να τους κάνει να χαμογελούν, το οποίο έχει και ονοματεπώνυμο.



Ο λόγος για την πρώην Miss Playboy Πορτογαλίας, Σάρα Σάντος, η οποία πρωταγωνίστησε πρόσφατα σε μία φωτογράφηση -επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ- για το ημερολόγιο του συλλόγου.



Το "ωραίο της υπόθεσης"; Το γεγονός ότι η ένθερμη οπαδός της Μπενφίκα, Σάρα Σάντος, ζει τα τελευταία δύο χρόνια στο "νησί της Αφροδίτης" και διατηρεί σχέση με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Κάρλος Αντρέ.