Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Με 3μηνη διαγραφή τιμωρήθηκε ο Πάσχος Μανδραβέλης της «Καθημερινής»...




Μετά την επίπληξη του Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ για τον Στέλιο Κούλογλου έρχεται η «τιμωρία» του δημοσιογράφου της «Καθημερινής», Πάσχου Μανδραβέλη. Σε αντίθεση όμως με τον δημοσιογράφο της... ΕΡΤ και ιδιοκτήτη του site TVXS που «έπεσε στα μαλακά» – όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε, στο συντάκτη της «Καθημερινής», Πάσχο Μανδραβέλη επιβλήθηκε 3μηνη διαγραφή!


Η απόφαση του οργάνου αναμένεται να καθαρογραφεί και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί.

Θυμίζουμε ότι ο Πάσχος Μανδραβέλης «τιμωρήθηκε» για άρθρο του στην εφημερίδα «Καθημερινή» στις 10 Δεκεμβρίου 2011 με τίτλο, «Μια αδιάφορη απώλεια» που αφορούσε στην απεργία των δημοσιογράφων της ΕΡΤ.

Μεταξύ άλλων έγραφε:

«Αλήθεια! Πήρε κανείς είδηση ότι εδώ και μία εβδομάδα δεν έχουμε ΕΡΤ; Έλειψε σε κανέναν, όχι μόνο η ΕΤ1 (για την οποία κλαίνε πολλοί ότι σαν κλείσει θα χαθεί ο ελληνικός πολιτισμός), αλλά και η ΝΕΤ και η ΕΤ3; Βεβαίως όλοι συνεχίζουμε αγόγγυστα να πληρώνουμε 4,25 ευρώ μηνιαίως για υπηρεσίες που δεν ξέρουμε αν χρειαζόμαστε, αλλά σίγουρα δεν μας λείπουν. Διότι αν μας ενδιέφεραν οι εκπομπές των κρατικών καναλιών, θα υπήρχε κάποια διαμαρτυρία για την έλλειψή τους. Θα κουνιόταν έστω ένα φύλλο στη δημόσια σφαίρα».