Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Ο ΕΞΥΠΝΑΚΙΑΣ ΑΥΤΙΑΣ....


Αυτιάς: "Δεν θα έβαζα ποτέ τη Λιάνα Κανέλλη με τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής..."...




Ο Γιώργος Αυτιάς σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, μιλάει για την προοπτική να πολιτευτεί, μαρτυράει ποιά 5 κόμματα του έκαναν πρόταση και σχολιάζει το περιστατικό της Λιάνας Κανέλλη με τον Ηλία Κασιδιάρη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη
Στον ... Αλέξη Κοντό και το περιοδικό "TV BOX" μίλησε ο Γιώργος Αυτιάς για την πορεία της εκπομπής του, το μέλλον του στον ΣΚΑΪ, ενώ αποκαλύπτει για ποιό λόγο θα έφευγε...

"Ποιά θα ήταν η αντίδρασή σας αν στην εκπομπή συνέβαιναν όσα διαδραματίστηκαν στο "Πρωινό ΑΝΤ1" με τον Κασιδιάρη και την Κανέλλη...";



"Δεν θα έβαζα ποτέ μαζί τη Λιάνα με τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Φτιάχνοντας μια τέτοια σύνθεση είναι σαν να τοποθετείς μια χειροβομβίδα δίπλα σε ένα μπιτόνι βενζίνης".

Ποιόν θα θέλατε να έχετε καλεσμένο στην τελευταία εκπομπή της σεζόν";

Χωρίς καθόλου σκέψη, τον Πολ Τόμσεν. Θα τον κάνω μετά από μια ώρα συζήτησης να μην ξέρει από που να φύγει. Αν θέλει η πρόσκληση είναι ανοικτή και θα του δείξω πριν ξεκινήσουμε, τον πιο γρήγορο τρόπο διαφυγής"!
Είστε ευχαριστημένος από όσα σας προσέφερε το κανάλι;

Φυσικά. Όταν ήρθα, ούτε πετρελαιοπηγές μου έταξαν, ούτε ράβδους χρυσού. Ήρθα σε μια δύσκολη εποχή, τους ευχαριστώ που μου έδωσαν δουλειά και συνεχίζουμε κανονικά.

Δηλαδή, να πιστέψω ότι δεν ζητήσατε παραπάνω χρήματα για να συνεχίσετε τη συνεργασίας σας...

Σε προκαλώ, πήγαινε τώρα στον κ. Αλαφούζο και ρώτησέ τον αν ο Αυτιάς ζήτησε έστω ένα ευρώ παραπάνω. Αν σου απαντήσει ότι ζήτησα κι άλλα χρήματα, τότε εγώ αύριο θα παραιτηθώ. Εγώ κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ και αν θέλουν οι ίδιοι να δώσουν bonus στον πρώτο σκόρερ της ομάδας, είναι δικό τους θέμα".

Άρα όσα γράφτηκαν περί μετακίνησής σας σε άλλο κανάλι δεν ευσταθούν;

Η συνεργασία μου με το κανάλι θα συνεχιστεί, πλην απροόπτου...

Αυτά δεν μου αρέσουν τα απρόοπτα...

Μπορεί να μου πουν από το κανάλι: "Κοίτα Γιώργο, φέτος θα κάνεις κάτι άλλο..."

Με το τσιγκέλι...Υπάρχει πιθανότητα να κάνετε το πρωινό τις καθημερινές;

Δεν το ξέρω. Άλλωστε το πρωινό, το κάνουν δύο συνάδελφοι και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Κοίταξε, δεν με απασχολεί ιδιαίτερα το μέλλον μου στην τηλεόραση, μακροπρόθεσμα. Θα σου αποκαλύψω ότι με την πρώτη ευκαιρία θα ασχοληθώ με την πολιτική. Όταν τα κόμματα θα αγγίξουν τον κόσμο, τότε νομίζω πως ο δρόμος εκεί με οδηγεί
Βουλευτής ποιού κόμματος ;

Δεν ξέρω αυτή τη στιγμή ίσως να μην υπάρχει κιόλας. Πάντως δικό μου δεν θα ιδρύσω, δεν έχω την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή.

Πρόταση για να κατεβείτε στις εκλογές απο τα υπάρχοντα κόμματα είχατε ;

Μου πρότειναν να κατέβω ως βουλευτής πέντε κόμματα: ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ, Ανεξάρτητοι Έλληνες και η κ. Μπακογιάννη. Αν δεν είχα έρθει στον ΣΚΑΪ και δεν είχα δώσει το λόγο μου στον κ. Αλαφούζο, θα στάθμιζα τα γεγονότα και θα πήγαινα σε ένα από τα τρία κόμματα που τελικά έχουν και σήμερα εκπροσώπηση στη Βουλή.