Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Η Τατιάνα είναι μία εντυπωσιακή γυναίκα και όπως θα δείτε στις πρώτες φωτογραφίες της από τις καλοκαιρινές διακοπές δεν έχει ανάγκη το ρετούς για να το αποδείξει!

Δείτε τη με μαγιό πάνω σε σκάφος, αλλά και με καυτό τζιν σορτσάκι και θα καταλάβετε...


Μια ιδιαίτερα κουραστική και απαιτητική επαγγελματική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Ο Νίκος Ευαγγελάτος, την Παρασκευή, θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές του στον ΣΚΑΙ, για να επανέλθει στις επάλξεις στις 20 Αυγούστου. Από την άλλη, η σύζυγός του, Τατιάνα Στεφανίδου, έκλεισε την εκπομπή της "Μίλα" στο Star, την περασμένη Παρασκευή, με καλεσμένη την Κατερίνα Καραβάτου, η οποία αποκάλυψε πως το όνομα που θα πάρει η κόρη της στις 15 Σεπτεμβρίου είναι Αέλια.
Η οικογένεια των δύο δημοσιογράφων βρίσκεται ήδη αυτή τη στιγμή στην εξοχική της κατοικία στη Χαλκίδα, όπου απολαμβάνει την καλοκαιρινή ραστώνη. Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει αποκλειστικά το "Hello" καταλαβαίνει κανείς πώς η οικογένεια Ευαγγελάτου - Στεφανίδου έχει ήδη μπει για τα καλά στο mood των διακοπών. Η καλλίγραμμη δημοσιογράφος, είτε με τζην σορτ είτε με μπικίνι, μαγνητίζει κυριολεκτικά τα βλέμματα. Μαζί με το σύζυγό της και τα δύο της παιδιά, τον 13χρονο Νικόλα και την 8χρονη Λυδία, επιβιβάστηκαν στο σκάφος τους προς ανεύρεση ήσυχων παραλιών.