Κυριακή, 12 Αυγούστου 2012

Μετά από εισήγηση των προπονητών του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και ειδικότερα του προπονητή της ομάδος ΝΕΩΝ κ Τσιαμπέρα, αποκτήθηκε ο 16χρονος ποδοσφαιριστής Γιώργος Καλαϊτζής από τον ΕΘΝΙΚΟ Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ.Ο ΓιώργοςΚαλαϊτζής υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ΠΑΕ, εντάχθηκε ώς εκπαιδευόμενος της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ (ο μικρότερος στο ρόστερ της ΠΑΕ) και αρχικά θα αγωνιστεί στην ομάδα ΝΕΩΝ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.

Η κίνηση αυτή της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ καθώς και άλλες φετινές κινήσεις της, δείχνει ότι η ομάδα, άρχισε να έχει τα μάτια της στραμμένα στα ταλέντα του νομού μας και θα ακολουθήσει αυτή τη στάση της και σε επόμενες μεταγραφικές κινήσεις.
- Ο Γιώργος Καλαϊτζής ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες του Βατανιακού από ηλικία 7 ετών και έως σήμερα μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στα χέρια του προπονητή του Γ. Μυστακίδη.
- Το 2009 μεταγράφεται στον ΠΙΕΡΙΚΟ, όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια στα τμήματα ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ και ΠΑΙΔΙΚΟ.
- Τη φετινή σεζόν 2011- 2012αγωνίστηκε βασικός στην αντρική ομάδα (Β κατηγορίας) του ΕΘΝΙΚΟΥ Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ, ενώ παράλληλα αγωνίστηκε και στο πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης στις υποδομές στο ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, με συμμετοχή και πρώτη θέση σε δύο μεγάλα τουρνουά του ΑΤΕΡΜΩΝΑ και του ΜΥΤΙΚΑ.- Συνολικά φέτος αγωνίστηκε σε 59 αγώνες.
- Συμμετείχε στη μικτή Πιερίας το 2009, 2010 και φέτος βασικό στέλεχος στην ομάδα ΝΕΩΝ της μικτής ΠΙΕΡΙΑΣ, με συμμετοχή σε όλα τα παιγνίδια
- Όλα τα προηγούμενα χρόνια συμμετείχε ανελλιπώς σε σε όλα τα πρωταθλήματα υποδομής και σε πάρα πολλά τουρνουά με τις ομάδες του ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ, ΠΙΕΡΙΚΟΥ, και ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
- Τα δύο τελευταία χρόνια αποτέλεσε στόχο σκάουτερς μεγάλων ομάδων σε αγώνες που συμμετείχε, σε μεγάλα τουρνουά και σε αγώνες της μικτής ΠΙΕΡΙΑΣ.
ΘΕΣΗ: Είναι αριστεροπόδαρος, με καλή χρήση και το δεξιού ποδιού, δυναμικός, δυνατό σούτ, αγωνίζεται και γνωρίζει καλά τις θέσεις του αριστερού μπάκ, αμυντικού χάφ, σέντερ μπάκ, αλλά και του ακραίου αριστερού επιθετικού που αγωνιζόταν σε μικρότερη.