Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

ΔΙΑΘΕΣΗ ΧΩΡΩΝ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



http://2.bp.blogspot.com/-H8-mI29awzY/TmPgpMpklkI/AAAAAAAAYH8/14hpWZvc7gY/s1600/DSC03292.JPG

Έως τις 31 Αυγούστου η κατάθεση των αιτήσεων

Στο πλαίσιο λειτουργίας της ετήσιας παραδοσιακής εμποροπανήγυρης του Δήμου Κατερίνης από τις 02 έως τις 08 Σεπτεμβρίου,καλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκθέτεςνα καταθέσουν τις αιτήσεις συμμετοχής τους με τα σχετικά δικαιολογητικά έως και την Παρασκευή 31 Αυγούστου.

Ειδικότερα,οι αιτήσεις για την έκδοση της άδειας χρήσης των χώρων της εμποροπανήγυρης και άσκησης υπαίθριας εμπορικής δραστηριότητας κατατίθενται στο αρμόδιο γραφείο του Τμήματος Περιουσίας(Δημαρχείο 2ος όροφος - γραφείο9, υπεύθυνος υπάλληλος Κωνσταντίνος Κιτιξής, τηλ. 2351-3-50453),από όπου μπορούν να λάβουν γνώση των όρων του σχετικού κανονισμού, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
«Αναλογιζόμενοι την δύσκολη οικονομική συγκυρία αποφασίσαμε τη μείωση από 10 σε 8 ευρώ το τ.μ. για τη διάθεση των περιπτέρων στους εκθέτες»σημειώνει σε δήλωσή τουο Αντιδήμαρχος Κατερίνης Ζήνων Σατραζέμηςεπισημαίνοντας ότι «οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου ρυθμίζουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες ώστε και φέτος η Εμποροπανήγυρη, ένας θεσμός που αντέχει στο χρόνο, να είναι όχι απλά ένας σταθμός στην εμπορική δραστηριότητα της τοπικής αγοράς, αλλά και μια διέξοδος από την καθημερινότητα των κατοίκων, μια ευκαιρία ανάδειξης της τοπικής παράδοσης και φυσικά, ένα μεγάλο λαϊκό πανηγύρι με ευρύτερη απήχηση».