Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012

Ξεκίνησε το βόλεμα στη Βουλή...


Βολεύουν με ταχύτατους ρυθμούς, ακόμα και αυγουστιάτικα, που ήταν η Βουλή κλειστή...
ημετέρους στα γραφεία τους στη Βουλή. Και να σκεφτείτε ότι κάποτε αυτοί που διορίζουν σήμερα, κατήγγειλαν στο παρελθόν τέτοια φαινόμενα.

Έτσι δεν θα παραλείψω να σας υπενθυμίσω ότι και ο...
κ. Αλ. Τσίπρας διορίζει στη Βουλή, στενούς συνεργάτες του. Ποιον διόριζε; Τον...
εκπρόσωπο τύπου του κόμματος κ. Α. Καρίτζη.

Ναι, δεν διαβάσατε λάθος τον διόρισε ο κ. Τσίπρας, με απόφαση του Προέδρου της Βουλής κ. Ευ. Μεϊμαράκη (αριθμός φύλου ΦΕΚ 381) στο πολιτικό του γραφείο στη Βουλή. Τον μισθό του, τον ενέκρινε ήδη η Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών της Βουλής. Να υπενθυμίσω ότι νεοδιορισθείς στη Βουλή κ. Καρίτζης ήταν και το 2008 μισθοδοτούμενος από τη Βουλή των Ελλήνων, επί εποχής κ. Αλ. Αλαβάνου και είναι μέλος του Δ.Σ του Ιδρύματος Ν. Πουλαντζάς, Δ.Σ της εφημερίδας Αυγής και του ραδιοφωνικού σταθμού«Κόκκινο».

Με την ίδια απόφαση ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διόρισε άλλον έναν μετακλητό υπάλληλο τον κ. Α. Κ.Β. Με τη φόρα που πήραν με τους διορισμούς μετακλητούς υπαλλήλους στη Βουλή άρχισαν τώρα, πέραν των πρώην Προέδρων, των αρχηγών των κομμάτων, να διορίζουν και οι...αντιπρόεδροι της Βουλής. Η Στ΄ Αντιπρόεδρος κυρία Μαρία Κόλια_ Τσαρουχά, (των Ανεξάρτητων Ελλήνων) διόρισε δύο μετακλητούς υπαλλήλους, ο Α΄ αντιπρόεδρος ( της ΝΔ) κ. Ι. Τραγάκης διόρισε τέσσερις.

Νομίζετε όμως ότι εδώ σταματάνε τους διορισμούς στη Βουλή; Κάνετε λάθος. Γιατί υπάρχει και η Χρυσή Αυγή, η οποία με απόφαση του «αρχηγού» της κ. Ν. Μιχαλολιάκου, διορίζονται στο γραφείο του στη Βουλή, δύο μετακλητοί υπάλληλοι. Ο ένας απ΄ αυτούς είναι ο κ. Νικ. Σιώης. Τον θυμάστε; Είναι ο βουλευτής Σερρών της Χρυσής Αυγής, άνεργος (όπως είχε δηλώσει), ο οποίος παραιτήθηκε από τη βουλευτική του έδρα, επικαλούμενος φόρτο εργασίας και την έδρα του έχει καταλάβει ο πρώτος επιλαχών κ. Α. Ματθαιόπουλος. Τον κ. Ματθαιόπουλο τον θυμάστε; Είναι ο μπασίστας του μουσικού συγκροτήματος Πογκρόμ και είχε γράψει στίχους που εξυμνούσαν το...Άουσβιτς.

Τι μαθαίνει αλήθεια κανείς διαβάζοντας τους διορισμούς μετακλητών υπαλλήλων στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως; Για παράδειγμα (ΦΕΚ 390) βλέπει τον διορισμό του κ. Παν. Καμμένου του Αλκιβιάδη στο γραφείο του κ. Πάνου Καμμένου. Δηλαδή Καμμένος διορίζει... Καμμένο στη Βουλή. Αλλά και ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κ. Φ. Κουβέλης δεν απέφυγε τον πειρασμό και διόρισε τέσσερις μετακλητούς υπαλλήλους..