Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Τα σχέδια της Ελένης...




Μεγάλο αναμένεται να είναι το φετινό καλοκαίρι για την Ελένη Μενεγάκη καθώς άρχισε νωρίς- η εκπομπή της έριξε αυλαία στις αρχές Ιουλίου- και τελειώνει αργά αφού, όπως όλα δείχνουν η πρεμιέρα της... νέας σεζόν δεν θα γίνει μέσα Σεπτέμβρη αλλά στις αρχές Οκτωβρίου.


Όπως γράφει το «Έθνος», η μεσημεριανή ζώνη θα αρχίσει τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου.

Παράλληλα με τις διακοπές της, η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει ήδη αρχίσει να καταστρώνει τα πρώτα πλάνα για την εκπομπή της. Έχει ήδη κάνει δύο χαλαρά ραντεβού με τους συνεργάτες της και με τους συντελεστές από την εταιρεία παραγωγής της εκπομπής της, ενώ φαίνεται πως έχει δρομολογήσει και το ποιους θέλει να έχει και πάλι του χρόνου δίπλα της, αλλά και ποιους όχι.

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν η Σοφία Χουντάση και ο Πέτρος Δερμερτζής ενώ το τι ακριβώς θα γίνει και με τον Αλέξανδρο Μωρέλλα, θα αποφασιστεί μέχρι τα τέλη του μήνα.

Στην ομάδα παραμένουν οι Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Γρηγόρης Γκουντάρας και Βασίλης Καλλίδης.

Σε ό,τι αφορά τις νέες αφίξεις, η μοναδική που έχει «κλειδώσει» είναι αυτή της Κατερίνας Ζαρίφη που επιστρέφει έπειτα από τέσσερα χρόνια.

Οι πληροφορίες λένε ότι η παρουσιάστρια θέλει να εντάξει στο δυναμικό της εκπομπής ακόμα δύο άτομα και αν δεν βγαίνει ο προϋπολογισμός, τουλάχιστον ακόμα ένα.

Το πρώτο πάντως επίσημο ραντεβού της Ελένης Μενεγάκη με την ομάδα της έχει κλειστεί για τις 20 Αυγούστου.