Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Η Γενοκτονία προχωράει -> Σχεδιάζουν να μας θάψουν … ζωντανούς!



Με σχεδιο και προγραμμα προχωραει η γενοκτονια του λαου μας, ολα τα συμφωνημενα μετρα και η ελειψη κοινωνικης προνοιας οδηγουν μαθηματικα στον θανατο χιλιαδες ανθρωπους καθε ηλικιας.
Η Τρικυβερνηση ακαθεκτη θα νομοθετησει ακομα χειροτερα μετρα και δεν θα ειναι τα τελευταια.
Η κλοπη του ελαχιστου εισοδηματος των εργαζομενων και συνταξιουχων θα ολοκληρωθει με την... καταργηση του αφορολογητου των 5000 ευρω και αυτο σημαινει οτι θα πληρωνουν φορο ακομα και οι συνταξιουχοι των 340 ευρω τον μηνα, η αντικατασταση των φαρμακων με γενοσημα θα βαλει ακομα ενα χερι βοηθειας στην μειωση του προσδοκιμου ζωης καθε ασθενη αφου συμφωνα με μελετες αυτα μειωνουν κατα 5-7 ετη την ζωη του.
Η αυξηση των οριων ηλικιας θα βοηθησει ωστε ακομα και οσοι κατορθωσουν να φτασουν να παρουν την πενιχρη ...και αν... συνταξη θα την παρουν απλα για να ζουν οσο ζησουν κατω απο το οριο της φτωχειας και να πεθανουν μεσα σε αυτην.
Η ανεργια θα ξεκαθαρισει το τοπιο μιας και πολλοι ηδη αυτοκτονουν μην εχοντας αλλη ελπιδα να περιμενουν, σημερα αυτοκτονησε ενας 34χρονος ανεργος ενω ενας 40χρονος πατερας δυο παιδιων πεθανε απο ανακοπη οταν του ανακοινωθηκε η απολυση του, προστιθενται και αυτοι στον μακρυ καταλογο οσων εχουν χασει την ζωη τους τα τελευταια χρονια απο τα αποτελεσματα της πολιτικης των διαχειριστων της κρισης.
Σαν να μην φτανουν ολα αυτα αυξησαν απο 3 σεντς σε ενα ευρω και περισσοτερο την κληση για ραντεβου σε γιατρο του εοπυυ, αυξανουν σε λιγο τα εισητηρια στα μμμ και φυσικα θα κανουν οτιδηποτε δυνατον ωστε να κλεψουν και το τελευταιο ευρω απο τις τσεπες οχι αυτων που τα εχουν αλλα απο αυτους που μπορουν να τα κλεψουν.
Η αυξηση της τιμης του πετρελαιου θερμανσης θα δωσει την χαριστικη βολη σε οσους δεν εχουν να το πληρωσουν και ελπιζω τουλαχιστον να μην εχουμε δεκαδες νεκρους γεροντες η παιδια απο την ελειψη της τον χειμωνα που μας ερχεται ειδικα σε περιοχες που η θερμοκρασια κατεβαινει σε επιπεδα σηβηριας.
Ολα αυτα για να σωθει το κρατος; Οχι.
Ολα αυτα γιατι το σχεδιο δεν ειναι να σωθει το κρατος,το σχεδιο ειναι να φτωχοποιησουν τον λαο,το σχεδιο ειναι να ξεπουλησουν την περιουσια του και να τον εχουν υποδουλο να εργαζεται η να πεθαινει με μισθους και συνταξεις πεινας.
Αυτη ειναι η σωτηρια που μας ετοιμαζουν οι προδοτες της χωρας,το θεμα ειναι οτι εμεις περιμενουμε ανεμελα να ερθει,υπομονετικα καθομαστε και περιμενουμε να αλλαξει κατι απο μονο του.
Δεν θα αλλαξει, οι εντολες τους ειναι σαφεις.
Τις νοιωθουμε καθε μερα που το μαχαιρι μπαινει στο κοκκαλο ...οχι αυτων που κατακλεψαν την χωρα αλλα το δικο μας.
Μεχρι ποτε θα αντεξουμε;