Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Χτυπούν το βράδυ στην ταράτσα τον Γιώργη...




Ντροπή σας αχρείοι...



Χτυπάνε (στην ταράτσα) ύπουλα και πισώπλατα τον Γιώργη τον Αυτιά!

Μιλάμε για σκοτεινά κυκλώματα των media τα οποία καθοδηγούν αντίπαλοι –ανταγωνιστές τηλεπαρουσιαστές του Γιώργη οι οποίοι τον φοβούνται, τον ζηλεύουν και...


με κάθε τρόπο τον υπονομεύουν.

Μάλιστα έφτασαν στο σημείο -τα αδίστακτα αυτά κυκλώματα- να υποστηρίζουν ότι το ΕΧΤΡΑ Λεμεσσού Κύπρου στο οποίο εργάστηκε ο ακούραστος παρουσιαστής είχε συγγενική σχέση με το Alter επειδή έπαιζε σε επανάληψη πολλές από τις εκπομπές του ελληνικού καναλιού που έκλεισε.

Σήμερα τα σκοτεινά αυτά κυκλώματα των αντιπάλων τηλεπαρουσιαστών προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα η μάλλον πολλά και επικίνδυνα!

Με αφορμή την συνέντευξη του ηρωικού παρουσιαστή στο Νewpost, στην οποία ο Γιώργος άφησε να εννοηθεί ότι πλησιάζει η ώρα να επιστρέψει στην καθημερινή ζώνη, ξεκίνησε η αήθης επίθεση.

Ας δούμε όμως τι δήλωσε με νόημα ο καλός παρουσιαστής:

Θα σας ενδιέφερε να μεταπηδήσετε και πάλι στην καθημερινή πρωινή ζώνη;
«Μακάρι, η ζωή έχει πάρα πολλούς κύκλους. Είχα ξανακάνει Σαββατοκύριακο και είχα επιστρέψει στο καθημερινό. Η φύση δε μπορεί να εμποδιστεί, πιστεύω ότι και αυτό θα ρθει αλλά δεν βιάζομαι. Αλλά ό, τι θα ρθει, θα ρθει. Τώρα δεν ξέρω σε ποιο κανάλι θα ναι αυτό. Απ΄ όπου και αν έρθει καλοδεχούμενο. Τα έχω πάρει τα μηνύματά μου. Τελεία εδώ...»
H παραπάνω δήλωση και η κουέλιος ατάκα «η φύση δεν μπορεί να εμποδιστεί, τα έχω πάρει τα μηνύματά μου» προκάλεσε σάλο και πανικούς σε διάφορους παραλήπτες.

Ήταν βλέπετε και τα κουτσομπολιά που ήθελαν τον Γιώργη τον Αυτιά να έχει συναντηθεί, στην διάρκεια του καλοκαιριού, τόσο με τον Μίνωα Κυριακού, όσο και με τον Δημήτρη Κοντομηνά και μάλιστα με πρωτοβουλία δική τους. Άλλωστε ο καλός δημοσιογράφος εκτιμά την σχέση του με την οικογένεια Αλαφούζου που του έδωσαν φιλόξενη στέγη στα δύσκολα και φιλοδοξεί να βρεθεί με ημερήσια εκπομπή εντός του ΣΚΑΙ.

Όλες αυτές οι συναντήσεις και η συνέντευξη στο Νewpost προκάλεσαν τριγμούς στα σκοτεινά κυκλώματα των αντιπάλων τηλεπαρουσιαστών. Έτσι δια μέσω των μίσθαρνων παπαγαλακίων τους διέρρευσαν στο διαδίκτυο ημίγυμνες φωτογραφίες της Μάγδας Τσέγκου, όταν εκείνη ήτο ακόμη νεαρά και αθώα παιδούλα και κάποιος αδίστακτος παπαράτσι την εξανάγκασε βιαίως να κρατήσει τα μπαλκόνια παρά θιν αλός.

Αίφνης η καλή και αξιόλογη συμπαρουσιάστρια του Γιώργη ευρέθη στο μάτι του κυκλώνος εξαιτίας μίας παιδικής απερισκεψίας στην οποία υπέπεσε και κοτζάμ Κate Middleton.

Μάλιστα κάποιοι άθλιοι προτείνουν στον Γιώργη να βάλει στο εξώφυλλο του νέου του βιβλίου- τα έσοδα του οποίου θα πάνε σε απόρους-, τις φωτογραφίες της Μάγδας.