Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Μας θεωρούν πλέον τελείως... ΟΥΦΟ! Σωστότερα... μεγάλους μαλάκες!



Η είδηση
Η εφορία θα αναγνωρίζει και θα αφαιρεί κατά 100% από το φορολογητέο εισόδημα των φορολογουμένων τις αποδείξεις από υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους, κομμωτήρια, αισθητικούς, κ.τ.λ... ενώ κανένα όφελος δεν θα έχουν οι φορολογούμενοι όταν συγκεντρώνουν αποδείξεις από σούπερ μάρκετ και καταστήματα ένδυσης ή υπόδησης.
Ο σχολιασμός...
Διαβάζοντας την...
παραπάνω είδηση στο www.ethnos.gr (αν αληθεύει γιατί μοιάζει απίστευτη) αναρωτιέται κανείς ποιοι νοσηροί (για να μη πω ηλίθιοι) εγκέφαλοι εισηγούνται να εκπίπτουν (σωστά) οι αποδείξεις από τους διάφορους ελεύθερους επαγγελματίες και να μην λαμβάνονται υπόψη οι αποδείξεις ειδικά των σούπερ μάρκετ!
Δηλαδή όταν πληρώνουμε νταβατζιλίδικα (50% και 100% πάνω σε σχέση με τους άλλους Ευρωπαίους) τα προϊόντα των διαφόρων πολυεθνικών καταστημάτων τροφίμων αυτά δεν είναι χρήματα από το εισόδημα μας; Αυτό το έξοδο δηλ. της διατροφής που είναι το βασικότερο (και πιθανόν και το μεγαλύτερο) σε κάθε οικογένεια δεν υφίσταται πραγματικά; Μήπως μας τα χαρίζουν και δεν το ξέρουμε; Εκτός αν και αυτή την δαπάνη οι “ελεεινοί” φωστήρες του υπουργείου οικονομικών θέλουν να την κατατάξουν στο ίδιο άθλιο καθεστώς που ισχύει για τις ΔΕΚΟ (νερό, φως, τηλέφωνο) όπου χρόνια τώρα μας γδέρνουν με τα τιμολόγια τους χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ως δαπάνη από την εφορία με την γελοία δικαιολογία ότι είναι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας!!!
Τι να πεις και τι εξήγηση να δώσεις πέρα από το ότι όλα αυτά τα παράδοξα εντάσσονται στην σφαίρα του ανεξήγητου όπου κάποιοι μας θεωρούν πλέον τελείως ... ΟΥΦΟ!