Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΥΝΤΗΡΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΣΤΙΑ ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΟΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝONΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ Κ.Λ.Π. (ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!)
ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΔΙΠΛΑ, ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΒΑΨΙΜΟ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΥΡΙΑΣΕΙ, ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙΑ, ΠΡΟΕΞΕΧΟΥΝ ΚΑΡΦΙΑ, ΒΙΔΕΣ Κ.Λ.Π.

ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΓΟΠΕΣ ΑΠΟ ΤΣΙΓΑΡΑ,
ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΕΚΕΙ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ!
ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΟΤΑΝ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΨΗΛΟ ΧΑΛΙΚΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΑΝΟΗΤΟ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΑ ΟΠΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ, ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΑΛΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΟΥΝ!
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ GALA!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ