Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Τεράστια ζήτηση για απορρυπαντικά «Χωρίς μεσάζοντες»





   
  Αγαπητοί συμπολίτες,
Πέρασαν μόλις 24 ώρες, από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η διάθεση απορρυπαντικών «Χωρίς Μεσάζοντες» από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας. Η συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας στο κάλεσμα της ομάδας μας να επιλέξει ελληνικά προϊόντα είναι, για μια φορά ακόμη, μαζική. Οι αριθμοί μαρτυρούν το μέγεθος της ανταπόκρισης αλλά και των αναγκών της κοινωνίας.

Δυστυχώς, πρέπει να σας ενημερώσουμε, πως τα προϊόντα έχουν σχεδόν εξαντληθεί. Από το ρυθμό των παραγγελιών συμπεραίνουμε πως οι παραγγελίες θα πρέπει να σταματήσουν το αργότερο σήμερα τα μεσάνυχτα, Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012 .
Κανείς μας δεν περίμενε πως θα υπήρχε τόσο μεγάλη ζήτηση! Κανείς μας δεν πίστευε, πως μέσα σε 24 ώρες θα δεχόμασταν παραγγελίες 40 τόνων!Πριν λίγο μας ενημέρωσε ο προμηθευτής, πως οι μέγιστες ποσότητες που μπορεί να διαθέσει είναι
  • Σκόνη πλυντηρίου: 1.500 συσκ. / κατατέθηκαν ήδη 1.300
  • Μαλακτικό ρούχων: 2.300 συσκ. / κατατέθηκαν ήδη 1.750
  • Υγρό πιάτων: 2.500 συσκ. / κατατέθηκαν ήδη 2.000
  • Χλωρίνη: 1.700 συσκ. / κατατέθηκαν ήδη  1.550
Τα στοιχεία αφορούν τις παραγγελίες που κατατέθηκαν μέχρι και την 05.11.2012 19:47:28
Όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι εύκολο να παραχθούν μεγαλύτερες ποσότητες μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Όμως, δεν  χρειάζεται να ανησυχείτε! Σας υποσχόμαστε, πως η δράση θα επαναληφθεί το συντομότερο δυνατό , έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι οι συμπολίτες μας.
Κανείς πλέον μόνος του!
ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ - Ενισχύουμε τον κοινωνικό ιστό της πόλης μας.



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ